28 Ocak 2014 Salı

#Sendeinceldavette Dermoeczanem çekilişini kazandım

Herkese merhabalar
Günün ikinci yazısıyla karşınızdayım. İki gündür yazamıyordum ve onu hemen telafi etmeye çalışıyorum :)
Bugünkü ilk yazımda belirttiğim gibi Dermoeczanem Sendeinceldavet etkinliğimizde 5 kazananlı bir çekiliş yaptı ve çekilişi kazananlardan biri de ben oldum :) Makyajayenibaşlayankız, Özlemlekelebeketkisi, Morhastası, Biricitinyeri ve ben kazandık çekilişi. Hepimizi tebrik ediyorum buradan da tekrar :)


Bana Dermoeczanem ürünlerinden biri Mustela temizleyici jel çıktı çekilişte. buradan ürünü inceleyebilirsiniz. Evli dahi olmadığım düşünülürse sanırım evren bana bir mesaj yolluyor:p Ürün tanıtımı ise şöyle:
     Bebeklerin her şeyleri olduğu gibi banyoları da yetişkinlere nazaran farklı ürünler kullanılarak yapılmaktadır. Özellikle bebeklerin hassas ciltleri göz önüne alındığında yetişkinler için kullanılan ürünlerin zararları kaçınılmaz olabilmektedir. Bu bakımdan tam bir anne ve bebek bakım uzmanı olan Mustela markası tarafından özellikle bebek temizliği için geliştirilmiş etkileyici ürünler mevcuttur.
     Mustela Ultra Rich Cleansing Gel With Cold Cream sabun içermeyen saç ve vücut jeli bunlardan en dikkat çekenidir. Mustela Ultra Rich Cleansing Gel With Cold Cream sabun içermeyen saç ve vücut jeli genel özellikleri itibari ile sabun içermemesinin yanında yumuşak ve cilt Ph’ı ile uyumlu bir formülasyona sahiptir. Bu özelliği ile bebek cildinin tahriş olmadan temizlenmesine katkıda bulunur. Ayrıca Mustela Ultra Rich Cleansing Gel With Cold Cream sabun içermeyen saç ve vücut jelinin içeriğinde bulunan lipid artırıcı ve nemlendirici ajanlar yardımı ile cildin nem kaybı yaşamasının da önüne geçilir. Kurumuş bebek cildi Mustela Ultra Rich Cleansing Gel With Cold Cream sabun içermeyen saç ve vücut jeli ile güçlendirilerek zayıflamış nem yağ dengesi düzeltilmiş olur. Bu sayede bebeklerin hassas ciltlerine çevresel faktörlerin zararlı etkileri de azaltılmış olur.

Kibar hediyeleri için Dermoeczanem'e çok teşekkür ediyorum. Bebeği olan bir arkadaşıma hediye edeceğim ben de. En azından bir kişi faydalansın diye düşünüyorum ve onun yorumlarını sizlerle paylaşmayı düşünüyorum:)
Dermoeczanem sitesini incelemek için TIK
Ürün linki: http://www.dermoeczanem.com/mustela-ultra-rich-cleansing-gel-with-cold-cream-200ml%7C-indirimli-satis

Sevgiler
Kırmızı Lale

6 yorum:

  1. Bebek hatuna bebek ürünü evrenden gelen mesaj :))

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan bebek gibi ol o zaman :-))

    YanıtlaSil
  3. Kişisel bakım ve cilt bakım ürünleri online alışveriş sitesi www.dermobutik.com adresine de bekleriz.

    YanıtlaSil