29 Ocak 2014 Çarşamba

#Sendeinceldavet Sponsorlarımız

Herkese merhabalaar
100. yazımla karşınızdayım. Duygulandım blogu ilk açtığım gün geldi aklıma:) Umarım nice 100 yazılar görür bu blog :)

Dünkü yazımda da bahsettiğim gibi cumartesi günü Sendeincel'in blogunun birinci yaşını kutladık the Kahve'de. Çok güzel bir gün geçirdik. Yedik, içtik, sohbet ettik ve çok güzel vakit geçirdik. Sevinç'e ve katılan arkadaşlarıma tekrardan çok teşekkürler :)
Gelelim buluşmamızı renklendiren değerli sponsorlarımıza
İlk olarak etkinliğimizin gerçekleştiği the Kahve'den bahsetmek istiyorum. Avcılar merkezde bulunan bu cafede nargileden, mantıya, milkshakeden tiramisuya kadar birçok şeyi bulabilirsiniz. Loş bir ışığı var ve sağolsunlar bizi çok güzel ağırladılar. Teşekkürler The Kahve :)


Simit Sarayı sağolsun lezzetli simitleri, poğaçaları ve kurabiyeleriyle bizleri yalnız bırakmadı :) Teşekkürler Simit Sarayı!




Kırmızı Lale yazan kurabiye için Atölye Ful'e çok teşekkürler. Hem görüntü hem de lezzet şahane :)
Resimdeki sarı renkli çiçekli kurabiyeler ise Sevinç tarafından yapıldı. Teşekkürler Kurabiyeciden :)


Bu güzel pasta ve isimlerimize özel kurabiyeler için de Evdenpasta'ya sonsuz teşekkürler. Lezizdi :)


Blackspade hepimize termal atlet hediye etti. Benim gibi çok üşüyen birisi için daha güzel bir hediye olamazdı herhalde. Teşekkürler Blackspade!


Ayak bakım ürünlerini çok seven biriyimdir. Teşekkürler Aquas!


Vee Dermoeczanem çekilişinde kazandığım Mustela temizleme jeli için teşekkürler Dermoeczanem


Tam bir blogger dostu olan Essence de bu güzel not ve makyaj çantası eşliğinde bize bir sürü ürün göndermiş :) Çok teşekkürler Essence, en kısa zamanda ürünlerle ilgili yazılar gelecek :)


2 kadın 1 tane de erkek parfümüyle bizi şımartan Ulric de Varens'e sonsuz teşekkürler. Bu firmayla ilgili ayrıca bir yazı yazmayı düşünüyorum. Parfümlere bayıldıım :) Watson's ve Gratislerde bu uygun fiyatlı ve şahane kokulu parfümleri bulabilirsiniz.


Bir başka blogger dostu da şüphesiz Schwarzkopf. Bizlere sadece kuaförlerde satılan Osis marka ürünlerinden göndermişler. Merakla kullanacağım. Teşekkürler :)


Cyrene de blogger dostu cömert firmalardan biri. Bizlere zeytinyağlı sabun, shea butter krem ve saç maskesi göndermiş. Teşekkürler Cyrene :)


Revigen de saç dökülmesi karşıtı bir şampuan göndermiş. En kısa zamanda kullanmaya başlayacağım. Teşekkürler Revigen :)


Fotoğraf makineli özel tasarım yüzük Mihera'dan hediye :) Mihera herkese farklı tasarım yüzükler gönderdi etkinliğimiz için. Çok teşekkürler Mihera! Her zamanki gibi şahanesiniz :)


Ve sıra senelerdir vazgeçilmeyen marka Komili'de. Komili yıpranan saçlarıma ilaç gibi onarıcı bakım şampuanını hediye etti. Teşekkürler Komili :)


Bir başka blogger dostu da şüphesiz ki Fresh and Soft. Makyaj temizleme mendilleri, intim mendil, makyaj temizleme pamuğu ve makyaj düzeltme çubukları göndermiş. Teşekkürler :)


Tam bir bitki çayı severimdir bu yüzden Doğadan'ın bu çaylarını da zevkle içeceğim :) Teşekkürler Doğadan!


Son zamanlarda ardarda çıkan sivilcelerime umarım çare olur Acnecinamide :) Teşekkürler Acnecinamide!


Bulgarian Rose bizlere saç balsamı ve göz kremi hediye etmiş. Mis gibi gül kokuyorlar. Teşekkürler Bulgarian Rose :)


Vee Sendeincel blogun amacına en en uygun hediyemize :) Nettpazar bizlere Waisttwisting disc hediye etti. Bel çevremdeki yağlara güle güle diyebilecek miyim acaba :) Teşekkürler Nettpazar!


HC Hair bizlere şık bir havlu ve sa maskesi göndermiş. En en merak ettiğim ürünler arasında geliyor bu maske. Mutlaka yorumlarımı paylaşacağım :) Teşekkürler HC Hair! 


Organique ise meyveli bir duş jeli hediye etmiş. Güzelim meyve kokusunu sizlere anlatabilmemin imkanı yok sanırım. Çok teşekkürler Organique :)


Durance ise bizlere küçük testerlar ve %25 hediye çeki göndermiş. Teşekkürler Durance :)


Saç bakım ürünlerine ayrı bir sempatim olmuştur her zaman. Argan yağı hiç kullanmadım ve o kadar çok merak ediyordum ki. Daha güzel hediye olamazdı. Çok çok çok teşekkürler Kozmoya :)


Blogger dostu deyince akla ilk gelen firmalardan biri de kuşkusuz Bebak :) Hiç Bebak ürünü denememiştim. Merakla kullanacağım. Yağlı cilde sahip olduğum için tonik ve temizleme jeline aşık olduğumu söylememe gerek yok sanırım :) Sonsuz teşekkürler Bebak :)


Filiz Makarna da blogger buluşmalarını hiç bir zaman es geçmeyen bir firma ve tam 9 paket makarna hediye etti herkese. Afiyetle yiyeceğiz, teşekkürler Filiz Makarna :)


Spor gıdası Hardline da bizlere hediye edilen ürünlerdendi. Teşekkürler Hardline :)


Ve bunlar da Carte Dor'un hediyelerinin bir kısmı :) Saydım tam 18 tane ürün göndermişler, eminim bu bir rekordur. Tek tek deneyeceğim, benim göbek eritme hayallerim yine suya düştü anlayacağınız :D

Zuzubo ve Les Naturelles çekilişle hediye veren firmalardı.
Sevinççiğim emeklerin için tekrardan çok teşekkürler. Harika bir davetti ve bu kadar çok sponsorla bizi şımarttın :) Değerli sponsorlarımıza da ürünleri için tekrardan teşekkür ediyorum. Hepsiyle ilgili yorumlarımı paylaşacağım.

Sponsorlar

Not: Son 3 fotoğraf için Biricitinyeri blogunun sahibi Yaseminciğime teşekkürler. Manisa'ya gelirken getiremediğim için ürünleri fotoğraflayamadım :)

Sevgiler
Kırmızı Lale

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder