20 Ocak 2014 Pazartesi

Ne Yedim, Ne İçtim? #1 Mrs Cupcake

Herkese mutlu haftalar
Yeni bir yazı dizisi başlatmaya karar verdim bugün. Gittiğim yerlerin genelde çok beğenilen lezzetlerini tatmaya çalışırım. Hazır yeni tatlar denerken bu deneyimlerimi de sizlerle paylaşayım diye düşündüm. Umarım beğenirsiniz bu yazı dizisini :)
İlk olarak çok merak ederek gittiğim Mrs Cupcake ile başlamak istiyorum. Mrs Cupcake Şişli Trump Towersta bulunuyor. Sahibi Şirin hanım Endüstri Mühendisliği mezunuymuş. Mrs Cupcake'in çok güzel bir hikayesi var. Okumak isteyenler şuraya bakabilir :)


Adından da anlaşılacağı gibi çeşit çeşit cupcake yiyebileceğiniz bir butik tatlıcı Mrs Cupcake. Küçük bir yeri var. Yanlış hatırlamıyorsam 3 masası vardı. O kadar çok çeşit var ki neyli cupcake istediğinize karar veremiyorsunuz. Bizim kafamız çok karıştığından öncelikle çikolatalı mı meyveli mi yemek istediğimize karar vermemizi istedi orada çalışan hanımefendi. Küçük ve normal olmak üzere 2 boyda cupcakeler mevcut. Yemeğe kıyamayacağınız güzellikte cupcakeler ve görüntüleri kadar tatları da müthiş.



Dilerseniz özel günleriniz için sipariş de verebiliyorsunuz. Dev cupcake şeklinde pastalarında gözüm kaldı itiraf etmeliyim ki :) Ben geçen gün gittiğimde Oreo Cupcake yedim. Üzerinde küçük Oreo parçaları vardı ve gerçekten lezizdi. Özellikle kreması o kadar farklı bir yapıdaydı ki arkadaşlarımla birlikte acaba nasıl yapılıyor bu krema diye tartıştık uzunca bir süre. Arkadaşlarım ise Nutella Cupcake, Portakallı Çikolatalı Cupcake ve Muzlu Cupcake yediler. Hepsinden tattım ve inanılmaz lezzetliydi.


İşte bu da benim yediğim lezzetli Oreo Cupcake. Yolunuz Şişli civarına düşerse mutlaka Mrs.Cupcake'e uğrayın derim, pişman olmazsınız :)

Sevgiler
Kırmızı Lale

*Son resim hariç tüm resimler Mrs Cupcake'in sitesinden alınmıştır.

2 yorum:

  1. Cupcake yapmayı da yemeyi de çok severim! :)
    Yolum düşerse uğrayacağım.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle ugramalisin canim gercekten cok leziz :)

    YanıtlaSil