17 Ocak 2014 Cuma

Kryolan Bordo Ruj


Uzun bir aradan sonra herkese merhabaaa :)
#SYAfroditEventi'nde bizlere hediye edilen Kryolan marka bordo rujdan bahsedeceğim sizlere bugün. Yaklaşık 2 aydır makyaj çantamın vazgeçilmezi oldu bu ruj. Gerek rengi gerekse yapısı ile favori rujlarım arasındaki yerini aldı. 
Kryolan, bildiğiniz gibi tiyatro, sinema, televizyon gibi sahne makyajlarında kullanılan profesyonel makyaj firmalarından. Hayvanlar üzerinde test yapmaması da firmanın büyük bir artısı.



Resimde de gördüğünüz gibi çok şık metal görünümlü bir kaba sahip. En en güzel özelliklerinden birisi ise çantaya attığınızda kapağının kendiliğinden açılıp çantanızı mahvetme gibi bir tehlikesinin olmaması. Gerçekten sıkı bir kapağı var.




Gördüğünüz gibi tam bir bordo rengi. Sürüşü de gayet rahat. Kış aylarında olduğumuz düşünülürse bir rujdan en büyük beklenti sanırım nemlendirmesi oluyor. Kryolan dudakları kurutmayıp gayet güzel nemlendiriyor. Çatlak dudak çizgilerine de çok fazla dolmuyor.


Swatch u ise bu şekilde. Birkaç kat üzerinden geçerseniz tam bir bordo rengi yakalayabilirsiniz ve gece makyajınızda çok güzel görünür. Fakat ben günlük olarak bir kat sürüyorum ve hoş bir renk elde ediyorum. Dudağımda duruşu ise şöyle: 


Sonuç olarak çok severek kullandığım bir ruj. Golden Rose bordo rujumun pabucunu dama attırmıştır kendisi. Siz ne düşünüyorsunuz? Beğendiniz mi ruju?
Sevgiler :)
Kırmızı Lale

7 yorum:

  1. Çok hoş olmuş bence tenine rengi de cok guzel..

    YanıtlaSil
  2. Rengi cok hos sanada cok yakismis cnm:)

    YanıtlaSil
  3. @kozmetikperisi Çok teşekkürler tatlıım :)
    Gözdeciğim bitanesin, seni de kocaman öpüyoruuum :*

    YanıtlaSil
  4. Rengi çok hoşmuş :)
    Sanada çok yakışmıış :)

    YanıtlaSil
  5. Çok çok teşekkür ederim sevgili Tek Aşk A :)

    YanıtlaSil