23 Kasım 2013 Cumartesi

Www.saatiniyarat.comdan saatim geldi

Herkese bu guzel cumartesi gununden gunaydinlar
Daha onceki yazilarimda da belirttigim kendi saatini tasarlayabildigin bir site olan www.saatiniyarat.com dan saatim geldi bu hafta. 


Oncelikle belirtmek istiyorum ki gercekten cok hizlilar. Bir gunde siparisim hazirlandi, kontrol edildi ve ertesi gun kargoya verildi. Teslimat subesi yanlis yazildigi icin iki gun sonra elime gecti saatim. Fakat bircok arkadasin 1 gunde eline gecmisti ki bu gercekten cok guzel bir sey. Ben kahverengi kayisli siparis etmistim saatimi. Ona uygun olarak secmistim kadrani ve rakamlari. Fakat siyah kayisli geldi. Ama yine de ben cok begendim ve cok icime sindi. 
Buradan oncelikle saatiniyarat yetkililerine, Sen de incel blogunun sahibi Sevinccigime ve Biricitinyeri blogunun sahibi Yasemincigime tesekkur ediyorum ve sabirsizlikla yarini bekliyorum :)
Yarin ne mi vaar? Takipte kalin ve bu sorunun cevabini ogreniin :)

Herkese kucak dolusu sevgiler
Ebru

6 yorum:

  1. yaaa inanırmısın aynı tasarımı yaptım bende kahverengi kordonlu olanını hemde :))) 89tl yi görünce almaktan vazgeçtim bence çok güzel görünüyor. birde harita müh. olunca içindeki harita çok hoşuma gitmişti:))güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa gercekten mii :) zevklerimiz benziyor o zamaan :) tesekkur ediyorum. cok şık duruyor kesinlikle oneririim :)

      Sil
  2. Kol saatine bakış açınızı değiştirecek resimli kol saatleri,fotoğraflı kol saatleri, saatini yarat,kişiye özel kol saatleri bu sitede. Saniyelerle saatinizi hazırlayın

    YanıtlaSil
  3. Ben biri için hala inceleme için bir layık neden olduğunu hissediyorum . Ben kendime sürekli fotoğraflı kol saati konusuna geri çekilir bulabilirsiniz. Bugün homosapians için vazgeçilmez çarparak onun tarihini incelemek isteyenler arasında yeni bir tutku yaratmak için döner . Ilk çok Kiliseyi göre bu yana bizim medeniyet için son büyük umut oluşturan aristokrasi tarafından fotoğraflı kol saati ile ilgili söylenmiştir . Bu akılda tüm tutulması , bu denemede ben büyük sorunlar inceleyecektir .

    YanıtlaSil
  4. Kredi kartiyla mi verdiniz yoksa kapida odeme mi? Ben kotu yorumlar duydum siparis etmek istiyorum. Onerir misiniz?

    YanıtlaSil
  5. Kredi kartiyla mi verdiniz yoksa kapida odeme mi? Ben kotu yorumlar duydum siparis etmek istiyorum. Onerir misiniz?

    YanıtlaSil