10 Kasım 2013 Pazar

Flormar Eyeliner Pen

Herkese merhabalar
Oncelikle Atamizi saygiyla anarak yazima baslamak istiyorum. Unutmadik, unutturmayacagiz. 

Bu yazimin konusuna gelecek olursak, bu bir inceleme yazisi. Flormar'in siyah Eyeliner kalemiyle ilgili goruslerimi paylasacagim. 


Kece uclu kalem eyelinerlardan. Surusu gayet kolay. Renk olarak da koyu bir siyah kivami var. Fiyatini su an net olarak hatirlamiyorum ama 10 tl civari olabilir. 


Sevmedigim ozelligi ise kaliciligi. Surdukten iki saat sonra bile eyelinerinizin silindigini ve hatta daha da kotusu dagildigini gorebilirsiniz. Hele ki yanlislikla gozunuzu ovusturursaniz yandiniz. 


Bir daha alirmiyim? ASLA. 
Avon'un bu tip bir kalem eyelinerini kullanmistim ve ondan da hic memnun kalmamistim. Hic kalici degildi ve rengi atiyordu gun sonunda. Benzer fiyata Golden Rose'un diplinerini alin daha rahat edersiniz. Ama biraz daha para vereyim daha kaliteli bir eyelinerim olsun derseniz kesinlikle Loreal'in carbon black eyelinerini oneririm. Tum gun zerre bulasmiyor. Hatta bazi sabahlar gozlerimi ovusturuyorum fakat hicbir silinme ya da dagilma belirtisi olmuyor. Kaliciligi da gayet guzel. Bahsettigim tum eyelinerlarla ilgili yazi yazacagim tek tek. 
Sevgiyle kalin
Kirmizi lale

3 yorum:

  1. merhaba canim. Bende genel olarak Avon urunlerini hic begenmem. Sadece parfumleri hosuma gider

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlim ben de parfumlerini kullaniyorum ama diger urunleri arasinda vazgecilmezim oldu diyebilecegim cok bir sey yok maalesef

      Sil