2 Kasım 2013 Cumartesi

Clinique Online Alisverisim

Herkese bu guzel cumartesi gununden merhaba
Bugun sizlere gecen yazilarimda bahsettigim online Clinique alisverisimi anlatacagim. Oncelikle araya hem haftasonu hem de 29 ekim girdigi icin siparisim biraz gecikmeli elime ulasti. Kutumdan cikanlara gelecek olursak: 


Pore Solutions Stay Matte Hydrator: Bu urunle ilgili cok fazla bir sey bulamadim bloglarda ama matlastirici istiyordum. Malum yagli cildim var ve yaklasik bir haftadir kullaniyorum. Etkisini sevdim. Surdugunuz andan itibaren parlama gidiyor. 5saat kadar kesinlikle parlama belirtisi olmadigini soyleyebilirim. Ki ben pudra kullanmiyorum matlastirmak icin cildimi. Tabii ilerleyen zamanlarda gorecegiz uzun sureli etkilerini. 


Drammatically Different Jel: Cildim yagli oldugu icin jel olanini aldim. Gercekten merak ettigim bir diger urundu. Henuz cok fazla kullanma sansim olmadi. Yeteri kadar kullandiktan sonra belirtecegim goruslerimi. 


Gelelim hediyelere ve testerlara. 
Bayrama ozel 150tl ve uzeri alisverislerde asagida resmini gordugunuz paketi hediye ediyorlardi. O zaman siparis vermedigime cok pisman olmustum. Sonra mail geldi ve kampanyanin 5kasima kadar uzatildigini ogrendim. Tabii ki dayanamayip hemen siparis verdim:)


Şik bir makyaj cantasi icinde geldi bu urunler: 
Clinique yuz temizleme jeli
High impact maskara 
Superdefense yuz kremi
Goz kremi
Allik
Parlatici


Bunlarin yaninda 2tester secme sansim vardi ve iki tane ruj sectim. 
Almost lipstick black honey: bakmayin oyle koyu gorundugune dudaga cok az bir renk ve isilti veriyor diye okudum pek çok blogda. Ama sanırım bu ruj da hediye edilecekler kutusuna gidecek hiç dokunulmadan. 

Buttershine lipstick mini in pink-a-boo: benim dudak rengime gore acik kaliyor ve yapay durdu bende. O yuzden anneme hediye edecegim. 


Son olarak da acnefree kampanya koduyla Acne Blemish Sivilce Karsiti Gunluk Bakim Deneme Seti geldi. Bayagi bir mini boy. Tahminen bir iki hafta kadar gider. Gunde bir defa kullaniyorum set olarak. Sadece tonigi gunde iki defa kullaniyorum. Gercekten temizliyor. Muhtemelen buyuk boyunu alacagim tonigin. 

Bir alisveris postunu daha boylece bitiriyorum. Bir sure kozmetik alisverisi yapmayacagim sanirim. Sadece bir lilakutu alacagim ama o da sayilmaz di mi :)

sevgiler 
Kirmizilale

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Umarım aldığın ürünlerden memnun kalırsın. Blogunu takibe aldım bana da beklerim, sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil