24 Ocak 2014 Cuma

Bakırköy City Beauty Cilt Bakımı Deneyimim

Herkese güzel bir gün dileyerek yazıma başlamak istiyorum :)
Dün Biricitinyeri blogunun sahibi sevgili Yasemin ile Bakırköy City Beauty'ye cilt bakımına gittik. 24 Kasım günü yapılan SYAfroditeventinde bize hediye edilmişti bu cilt bakımı. City Beauty'yi kısaca tanıtmakla başlayayım:
CITYBEAUTY Bakırköy özellikle bölgesel yağlanmaların yoğun olarak görüldüğü kalça, karın, bel, basen, bacak gibi problemli alanlarda incelme imkanı sunan, alanında çağın mucizesi olarak adlandırılan Hypoxi ile birlikte bir güzellik salonunda bulunması gereken bütün hizmetleri bir arada bulabileceğiniz müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir güzellik merkezidir. Merkezimizde Babor profesyonel bakım ürünleri ile cilt bakımı ve vücut bakımları, Depileve ağda bakım ürünleri ile sir ağda bakımları, manikür, pedikür ve spa bakımları bir arada sunulmaktadır



City Beauty Bakırköy çalışanlarının hepsi çok ilgili ve güler yüzlüydü. Önce Yasemin'in cilt bakımı daha sonra ise benim cilt bakımım yapıldı. İkimize de arındırıcı cilt bakımı yapıldı. Her birimizin yaklaşık 40 dakika sürdü. Yukarıdaki resimde gördüğünüz Babor ürünleri kullanıldı. Bizimle Alev hanım ilgilendi. Gerçekten sihirli elleri var, kendisine buradan bir kere daha teşekkür ediyorum:)
Cildimize uygulanan işlemlere geçecek olursak da:

  • Öncelikle gözümde sadece rimel vardı ve rimelimi Babor'un kirpikleri besleyen makyaj temizleyicisiyle çıkardı Alev hanım nazik bir şekilde. Bu sırada bizlere küçük püf noktalar vermeyi de ihmal etmedi. Göz makyajımızı temizlerken nazik bir şekilde sağ sol hareketi yapmamız gerekiyormuş. Aksi takdirde göz çevresi çok hassas olduğu için hem göz çevremize hem de kirpiklerimize zarar verebilirmişiz. 
  • Daha sonra cildimiz Babor'un temizleyicisiyle güzelce temizlendi. Cildimizi temizlerken de nemlendirirken de aşağıdan yukarıya doğru temizlersek sarkmaları da geciktirmiş oluruz, aman dikkat.
  • 3. aşama ise yine Babor'un peelingi ile gözeneklerimiz açıldı ve derinlemesine temizlendi cildimiz. Burada dikkatimi çeken şey ise peelingi ve maskeyi temizlerken Alev hanımın kullandığı yöntem oldu. Islak bir havluyu enlemesine ikiye katladıktan sonra havluyu boynumdan yanaklarımdan alnıma gelecek şekilde serdi. Havlunun iki ucu da alnımdaydı ve alnımdan başlayarak yavaş yavaş cildimi temizledi. Cildimi temizlediği kısmı yukarı katlayarak devam etti ve en son boyun kısmında havluyu topladı. Gerçekten çok güzel ve ferahlatıcı bir yöntemdi.

  • Vee sıra geldi en sevdiğim kısma maskeye! Alev hanım bizlere kil maskesi uyguladı. Peeling gözeneklerimizi o kadar güzel açmıştı ki maskeyi ilk sürdüğünde çok güzel bir yanma hissi oldu. Sizi bilmem ama ben niyeyse böyle yanma hissi oluştuğunda ürünün işe yaradığını düşünüp mutlu oluyorum :) Gerçekten de bir iki dakika sonra o yanma hissi yerini ferahlamaya bıraktı. Yine aynı havlu yöntemiyle cildimi temizledikten sonra tonikle gözeneklerimi sıkılaştırdı.
  • Sondan bir önceki adım ise nemlendirme aşamasıydı. Yine Babor'un nemlendiricisi cildime sürüldükten sonra göz kremi de sürüldü. 
  • Son aşama ise Yasemin ile benim çok hoşumuza giden masaj aşaması oldu:) Omzumuza kadar tüm yüzümüze masaj yapıldı. Bu masajla elmacık kemiklerimiz ortaya çıkartıldı ve kan dolaşımımız hızlandırıldı.

Sonuç ise fotoğrafta görüldüğü gibiydi. Cildimdeki pürüzler yok olmuştu. Tabii ki sivilcelerime çare olmadı, öyle bir beklentim de yoktu ama onlarında görünümleri hafifledi. Siyah noktalar konusunda ise kesin çözümün buhar verilip tüm siyah noktalar tek tek sıkılarak yapılan klasik cilt bakım olduğunu vurguladı Alev hanım. Açıkçası arındırıcı cilt bakımda sonuç bu kadar güzelse klasik cilt bakımda nasıl olur gerçekten merak ettim ve mutlaka denemek istiyorum :) 

City Beauty'ye ve sihirli ellere sahip olan Alev hanıma çok çok teşekkür ediyorum. City Beauty'nin sitesine göz atmak ve detaylı bilgi almak için TIK

Siz ne düşünüyorsunuz? Daha önce cilt bakımı yaptırdınız mı? Memnun kaldınız mı?

Sevgiler
Kırmızı Lale

10 yorum:

  1. cok guzel bir gundu canım masaj kısmı ve maske kısmı benimde cok hosuma gitti bende en kısa zamanda yazıcam:) opuyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlim bence de cok guzel bir gun oldu :) her sey icin cok tesekkur ederim :) masaj kisminda resmen kendimizden gectik heheheh :D yarin gorusuruz, sevgileer :)

      Sil
  2. inanmıyorum!! öncesi ve sonrası fotografını koyman çok iyi olmuş..
    Hiç yaptırmadım cilt bakımı, düşünüyodum da cesaret edemiyodum, sizi gittiğiniz yere gidebilirim sanırım. Şoka ugradım resmen, dediğin gibi arındırıcı böyleyse,klasik nasıldır :o :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa yaptirdim cilt bakimi ve acikcasi oyle her onune gelen yere yaptirmamak gerekiyor. City Beauty gibi guvenilir bir firma bulmak onemli olan :) gercekten cok profesyonel calisiyorlar ve cok ilgililer. Gercekten arindirdi beni ve ozellikle lekelerimin goruntusu hafifledi. Kesinlikle tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Cok iyi yapmissiniz canım yenilenmissiniz:)) bana cildimdeki hassasiyetten dolayi buhar uygulanamamisti. Ama sonuc çok güzeldi. Öpüyorum çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlim cok guzel oldu :) keske seninle de beraber gidebilseydik ama bir dahaki sefere artik :)
      Opucukleer :*

      Sil
  4. İnanmyorum harika olmuş.Bende Bakırköy taraflarında güzellik merkezi arıyordum cilt bakımı için. :)
    Ne kadar canım fiyatı biliyor musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim simdi yanlis yonlendirme yapmayayim ben. Cunku cilt tipine gore degisiyormus. Tel : (0212) 583 23 75-76
      bakirkoy@citysunhypoxi.com buradan gerekli bilgiyi alabilirsin tatlim :)

      Sil
  5. Çok teşekkürler tatlım İstanbul'a dönünce arayacağım.:)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler tatlım İstanbul'a dönünce arayacağım.:)

    YanıtlaSil