2 Ağustos 2014 Cumartesi

Essence - All You Need is Red Ruj

Merhabalaar
Gecikmiş yazılarla karşınızda olacagım uzunca bir süre. Bugün sizlere yine Sendeinceldavette Essence tarafından hediye edilen uzun süre kalıcı All You Need is Red rujundan bahsedecegim.




Gördügünüz gibi capcanlı bir kırmızı renk. Bu kadar "ben buradayım" diye bagıran kırmızı ruj sürmekten hoşlanmasam da çok az sürünce dudaklara verdigi rengi sevdim. Eger nar çiçegi bir ruj arayışındaysanız bu ruju tercih edebilirsiniz.

Rujlara markanın logosunun konmasını da çok şık buldugumu belirtmeden edemeyecegim. Ambalajı da gayet şık. Çantaya atınca kapagı hemen açılmayan rujları çok seviyorum ve bu da öyle bir ruj.


Pigmentasyonu gayet iyi, çok az bir miktarı bile rengi vermeye yetiyor. Fakat gel gelelim ki benim dudaklarımı kurutuyor. Bu yüzden de sürerken zorlanıyorum. Şöyle kaysın gitsin istiyorum ben rujların. O pek mümkün degil bu rujda maalesef. Ruj fırçasıyla uygulamayı deneyecegim en kısa zamanda alternatif olarak.
Uzun süre kalıcı bir ruj oluyor kendisi ve ben kalıcılıgını begendim. 8tl civarı fiyatları var bu serinin rujlarının. Bu fiyata bu kalıcılık gayet iyi bence.

Özetle Essence ürünleri geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla birçogumuzun gönlünü çeliyor. Eger uygun fiyatlı, ortalama bir rujdan biraz daha uzun süre kalıcı bir ruj arayışındaysanız bu serinin rujlarına bir göz atın derim.

Essence ve Sendeinceldaveti düzenleyen Sevinç'e sevgiler ve öpücükler :)

Sevgiyle kalın

2 yorum: