11 Mart 2014 Salı

Biricitlekadınlargünü Etkinliğine Katıldım :)

Herkese merhaba :)
Bu yağmurlu ve kasvetli günde içinizi ısıtmaya geldim. Geçtiğimiz pazar yani 9 Martta 9 kadın blogger olarak Biricitinyeri blogunun sahibi sevgili Yasemin'in organize ettiği etkinlikteydik. Harika bir mekanda harika insanlarla mükemmel vakit geçirdik.

Etkinliğimiz Bakırköy İstasyon Cafe'de gerçekleşti. Yağmur yağıyor aman yetişemezsem diye acele eden ben etkinlik sahibemizden bile önce mekana gelmişim. Sağolsun mekan sahipleri bana çay, kahve ikramında bulundular ve ben beklemeye başladım. Bir süre sonra kapıdan iki tane güzeller güzeli hanımefendi girdi ve ben gözü bozuk Ebru olarak "Kesin etkinliğe katılan arkadaşlardır" deyip el salladım uzunca bir süre. Fakat bana doğru yaklaştıklarında yüzlerini seçmeye başladım ve meğer etkinliğe katılan blogger arkadaşlar değil de mekan sahipleriymiş :D İşte benim için etkinlik böyle eğlenceli başladı:)


İstasyon Cafe Bakırköy merkezde Capacity'nin karşı sokağında biraz ilerleyince karşınıza çıkıyor. Sıcacık bir mekan. Özellikle toplu organizasyonlar için ideal. Doğumgünü partilerinizi ve toplantılarınızı rahatça yapabileceğiniz bir mekan. Müzikler şahane, insanlar çok güleryüzlü. Sakince arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz burada. Birkaç defa Bakırköy'e gelmiştim ve inanın bu mekanı yeni keşfettiğim için üzüldüm.


Ayrıca haftanın belli günlerinde canlı müzik de oluyormuş. Alt katta da kareoke imkanı varmış. Önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyormuş tabii. Cafe bar tarzı bir mekan zaten. Kesinlikle denenmeli :)


Şiddetle tavsiye edilir: gidiniz, uğrayınız zaten hayran kalacaksınız:)
İstasyon Cafe'nin Facebook sayfası için TIK


Gelelim İstasyon Cafe'nin bize sunduğu müthiş ikramlaraaa :) Türk kahvesi böyle şık sunulur mu demeyin sunulur ve afiyetle de içilir :)


Peki bu yemeğe ne demeli? Tek kelimeyle lezizdi. Adını veremeyeceğim çünkü şef bizim için özel hazırlamış. Kremalı mantarlı dana eti yanında salata ve peynirli ravioli diye tarif edebilirim en basit anlamıyla.


Resimde gördüğünüz soldaki kitap ayracı ise İstasyon Cafe'de tanıştığımız Özlem Bolcan hediye etti. Kendisi tasarımcı ve Püsküllü Design'ın sahibi. Kendisinin diğer tasarımlarını incelemek için mutlaka sayfasını ziyaret edin :) TIK
Sağdaki şirin kalp ise Funbou'nun bizlere hediyesi. Elimizden düşürmedik o çubukları tüm etkinlik boyunca :)


Eveeet mekan böyleydi şimdi gelelim dünyalar tatlısı blogger arkadaşlarımaa :) Önceliğimiz etkinlik sahibesine tabii ki :) Günün konuşmasını yaptıktan sonra başladık sohbete, muhabbete.


Kalpli çubuklarımız ve şık broşlarımızla aşk yaşadık resmen :)  Broşun yakından görünüşü ise şöylee:


Mixray çekiliş ile 3 kişiye birbirinden güzel bluz ve elbiseler hediye etti. Kazananlar ise: Sendeincel, Mor Hastası ve Hayat Reçeli oldu. Tebrikler tekrardan :) Dünya tatlısı Hayat Reçeli Mixrayden kazandığı gömleğiyle birlikte :)


Toplu fotoğrafsız olur mu? Tabii ki olmaaaz :)



Sona ise günün sürprizini sakladım. Bilenleriniz vardır Makyajlıkareler blogunun sahibi sevgili Çiğdem 2 ay önce anne olmuştu ve oğluşu Görkem Yağız da olsa aramıza katıldı ve tabii ki günün bombası oldu. O kadar tatlı kiii, maşallah Allah nazarlardan saklasın. Ayrıca Çiğdem'e de annelik çok yakışmış, söylemeden edemeyeceğim :)


Biricitinyeri, Sendeincel, Mor Hastası, Audreyinşekerleri ve Makyajlıkareler bloglarının sahipleriyle zaten tanışıp kaynaşmıştım ve onları tekrardan görmek çok güzeldi. Kırık Şemsiye ile SYAfroditeventinde tanışmıştık fakat çok vakit geçirememiştik maalesef bu etkinlikte de çok sohbet edemedik. Bir dahakine dibine oturacağım Esra'nın :D Hayatreçeli ve Yıldızlımakyaj bloglarının sahipleriyle hiç tanışmamıştım ve benim şansıma tam karşımda oturuyordu bu iki güzel insan. Çok güzel sohbet etme imkanımız oldu, iyi ki tanımışım sizleri :) Hayatreçelinin neşesi ve pozitifliği; Yıldızlı makyajın da güleryüzü ve hoş sohbeti günümü daha da güzel hale getirdi :)

Satırlarıma burada son verirken öncelikle bu güzel etkinliği organize eden, emek veren sevgili Yasemin'e sonsuz teşekkürler ve sevgiler. Her şey kusursuzdu, daha güzel olamazdı o gün gerçekten ve bunda hem katılan arkadaşların hem de Yaseminciğimin emeği çok büyük :)

Son teşekkür ise tabii ki bizleri yalnız bırakmayan çok değerli sponsorlarımıza geliyor. Sponsorları ayrı bir yazıda toplayacağım. Çok çok teşekkürler tüm sponsorlarımıza :)

Eveet geldik yazının sonuna :) Umarım bu yazıyı okurken yüzünüzde tebessümler oluşturabilmişimdir. Çok güzel bir gün geçirdim ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler:)

Etkinliğe Katılan Bloggerlar:

ve 

7 yorum:

  1. Harika eglendik ve cok keyif aldim opuyorum herkesi:))

    YanıtlaSil
  2. Uyyy kuzum çok teşekkür ediyorum güzel yazın için. Seni de tekrar görmek çok güzeldi. Gec gelip erken ayrılmış olsam da cok güzel bir gündü. Öpüyorum kocaman:))

    YanıtlaSil
  3. canım cok guzeldi geldiğin icin ben cok tesekkur ederim canım benim en kısa zamanda yine gorusmek uzere :) cok keyifli bir gundu :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir ilkdi benim için umarm son olmaz tekrar sizlerle birlikte olabilirim
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bir etkinlik olmuş.Keyifle okusum yazınızı...

    YanıtlaSil
  6. Seni tekrar gördüğüme sevindim canım,
    Bu arada bir ara kahve içecektik :))

    YanıtlaSil