24 Ekim 2013 Perşembe

Lilakutu - Ekim Keşif Kutusu

Herkese merhaba
Eminim birçok kişi benim gibi gözleri yollarda Ekim keşif kutusunu bekliyordur. Az önce elime geçti kutu. İlk defa bir Lilakutu aldığım için çok büyük bir sevinçle açtım ama fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim sizler için.


Çoğu bloggerın yazılarında gördüğüm Lilakutu şık bir kutuda geldi. Başta gözüme çok küçük geldi ve "Ne konabilir ki bunun içine ya" diye düşündüm fakat içinden neler çıktı neleer :)



Kutumda her türlü bakım ürününün bulunması beni gerçekten çok şaşırttı. Cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, parfümler ve hatta NYX'in maskarası bile vardı. Lilakutumdan çıkan ürünlerin listesi ve fiyatlarının olduğu kartın da fotoğrafını çektim sizler için. Tüm bu listedekilere ek olarak Pastel'in yeni çıkan Superstar parfümü de vardı kutumda.


Beni en çok mutlu eden ürünler ise Toni & Guy'ın deniz tuzu etkili şekillendirici spreyi ve çok denemek istediğim Pangea Organics'in yüz maskesi, peelingi, göz kremi ve dengeleyici yağı oldu.

Benim Ekim Keşif Kutumdan çıkanlar böyleydi ve ben çok beğendim. İlk keşif kutum olduğu için de heyecanla hemen yazısını yazdım:)
Lilakutunun alışveriş sitesine gitmek için TIK
Her ay daha önce belirlenen bir tarihte keşif kutuları satışa çıkıyor ve paketlenip size gönderiliyor. Ben memnun kaldım. Siz de yeni ürünler denemek isterseniz mutlaka denemenizi öneririm.
Sizlerin kutularından neler çıktı?

Sevgiler :)
Kırmızı Lale

2 yorum:

  1. merhaba, güle güle kullan canım ürünlerini, toni&guy'da memnun kalacağını düşünüyorum, benim de çok severek kullandığım bir sprey. :))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler tatlım :) Bir defa denedim henüz spreyi ve hoşuma gitti. Bir de Pangea Organicsin göz kremini çok çok çok beğendiiim :)

    YanıtlaSil