6 Eylül 2013 Cuma

Tester Aşkına!

Herkese merhaba
Gecen gun ard arda uc kere kargo geldi. Buyuk bir mutlulukla actim zarflari. Kargolar Otaci, Bioder ve Bioblastandi. 3firmaya da tesekkurlerimi iletiyorum. Oncelikle Otaci'dan bahsetmek istiyorum.
Otaci cok comert davranip bircok urun gondermis. Muhtemelen sizin de resmi gorur gormez gozunuze Argan serisi takildi. Otaci yeni cikan argan serisinden bolca numune gondermis ve ben de buyuk bir heyecanla kullanmaya basladim Arganli sampuani ve sac bakim serumunu. İnanmayacaksiniz ama uc dort gunluk kullanimla bile sonuc mukemmel. Otaci'nin argan serisi alinacaklar listemin ilk sirasindaki yerini aldi. Neyini mi begendim? Oncelikle kokusu mukemmel. Deniz ve gunesten dolayi benim de saclarim cok yiprandi ve bu sampuan ve serumu kullanmaya basladigimdan beri saclarim dolgunlasti ve kiriklarimin goruntusu duzelmeye basladi. Tabii ki uzun sureli kullanimla belli olur gercek etkileri ama ilk izlenimlerim cok olumlu. Kesinlikle deneyin derim.


Argan serisi disinda Otaci Dokulmeye Karsi Sac Bakim Yagi, Natur Way Papatyali Sampuan ve Gullu Kremli Bebe Sampuani numuneleri de geldi. Henuz onlari deneme firsati bulamadim. Ama yeteri kadar kullaninca onlarla ilgili yailar da gelecek. 


Bir diger kargo ise Bioder'dendi. Uc dort sene once Bioder'in urunlerini kullanmistim daha dogrusu kokusu yuzunden kullanamamistim. Sabah aksam surmek gerekiyordu ve hoslanmadigim bir kokusu vardi o yuzden bozulmustu ve atmistim. 

Yine oyle mi diye korkarak actim tuy azaltici jeli. Fakat alakasi yok! Cok guzel bir kokusu var. Cok az bir miktar yetiyor ve cok guzel nemlendiriyor. Kisacasi alinacaklar listesine Bioder Tuy Azaltici Jel de yazildi. 90-60-90 İnceltici Jel ise mis gibi kiraz kokuyor. 3ay duzenli kullanim gerekiyormus.


Son olarak da Bioblas sampuan, bakim kremi ve bakim maskesi yollamis. En kisa zamanda denenecek ve yazi yazilacak. 

Otaci, Bioder ve Bioblas'a kucak dolusu tesekkurlerimi iletiyorum tekrardan. 

Sevgiler
Kirmizilaleblog.blogspot.com

4 yorum:

  1. ne guzel urunler denemişsin gulegule kullan:) bioderi ben denemiştim cok uzun bi sure ama tüyler icin bir etkisini goremedim sadece cıkma suresini uzatıyor mesela 1 ayda cıkıyorsa 2 ayda cıkmaya baslıyor yoksa yine aynı azalma yok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler canim :) acikcasi benim icin cikis surelerini uzatmasi bile buyuk bir arti. Biz kadinlarin en buyuk sorunlarindan biri bu, malum :)

      Sil
  2. hediye gibisi var mı? :)
    ana sayfanı tıklayınca English home hediyelerin denk geldi
    baktım tarih oldukça geçmiş
    son postun o sandım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet hediyelere bayiliyoruz biz kadinlar :) son postum o degil ama bayadir yazamadim bloguma maalesef :/

      Sil