26 Mayıs 2014 Pazartesi

Wane Slimming Cream ile nasıl 2 cm inceldim

Herkese merhabalar

Öncelikle yazıma Soma'da kaybettiğimiz şehitlerimizi anarak başlamak istiyorum. Yaşamını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, nurlar içinde yatsınlar. Başımız sağolsun Türkiye'm. Tek dileğim böylesine acı veren bir felaketin tekrardan başımıza gelmemesi için gerekli önlemlerin alınması.

Normalde bu yazıyı tam da Soma'da yaşanan felaketin olduğu güne programlamıştım fakat olayı duyar duymaz taslağa çevirdim yazımı. Gecikme için özür diliyorum. Gelelim ürünümüze:



Wane Slimming Cream bölgesel incelme ve sıkılaşma vadeden bir krem. Bu krem denemem için bana Alpazar tarafından gönderildi. 8 tüpten oluşan bir kür bu fakat bende sadece bir tane oldugu için tek tüp ürüne dayalı etkisinden söz edecegim sizlere.

Öncelikle ürünü kullanmadan önce 3 bardak ılık su içmeniz gerekiyor. Sonrasında ise duşa girip sorunlu bölgeyi ya da bölgeleri 10dk kadar keselemeniz gerekiyor. Bu keseleme işlemi gözeneklerinizi açacak ve kremin daha iyi emilimini saglayacaktır. Bu yüzden keseleme işlemini atlamamanızı öneririm. 

Duştan çıkıp kurulandıktan sonra ise kremi uygulamadan önce mezurayla sorunlu bölgenizi ölçün ve ölçüleri bir yere not edin. 

Daha sonra ise kremi 15 20 dk kadar masaj yaparak sorunlu bölgenize sürün ve sonrasında sıcak tutun. 

Ben karın ve üst bacak bölgelerine sürdüm. Kremi masaj yaparak iyice yedirdikten sonra karnımı şalla örtüp sıcak kalmasını sağladım. Bacaklarım için ise en kalın eşofmanımı giydim. Kremi masaj yaparak yedirmeniz çok önemli çünkü sıvı kıvamlı bir krem ve hemen emilmiyor vücut tarafından. Keseleyip açtığınız gözenekler tarafından kremin iyice emilmesi için masaj yapmanız gerekmekte. 

Krem emildikten sonra bölgesel olarak bir yanma hissi geliyor fakat kesinlikle cildimde kızarıklık yoktu. Daha içten gelen bir yanma hissiydi bu.

Kremi uyguladıktan sonra da ılık su içmeye devam ediyoruz tabii ki.


2 saat sonra ve 1 gün sonra tekrar ölçüm yapıp aradaki farkı görmeye geliyor sıra. Oturduğunuz yerden hiçbir zahmette bulunmadan bir kremin sizi incelteceğine inanmak istemiyor insan başta fakat sonuç gerçekten inanılmazdı. 

2 saat sonra yaptığım ölçümlerde göbek bölgemde 1.5cm, üst bacakta ise 2 cmlik bir incelme söz konusuydu.

24 saat sonra yaptığım ölçümde ise göbeğim 2cm, üst bacak ise 2.5cm kadar incelmişti.

Tek bir tüp böyle bir sonuç veriyorsa kürün tamamı ne kadarlık bir incelme sağlar siz düşünün artık! Tabii esas önemli nokta bu incelmenin kalıcılığı. Umarım kalıcı olur :)

Küçük uyarılar: 
  • Regl dönemlerinde, hamile ve emziren kadınlarda kullanımı önerilmiyor.
  • En iyi sonuç için sıcak ortamda uygulanmalı.
  • Aman suyu ihmal etmiyoruz.


Beni bu ürünle tanıştırdığı için Alpazardan firmasına çok teşekkür ediyorum.

*Wane Slimming Cream ürünü Alpazar'dan gönderilmiş olup tamamen objektif görüşlerimle yazdığım bir yazıdır.

Sevgiyle kalın 
Kırmızı Lale

2 yorum:

  1. ay çok merak ettim bunu.. araştıracağım bakalım etkisi kalıcı ise süper tabi..

    YanıtlaSil
  2. @audrey tatlım bi dene derim ben mutlaka. Tabii 8günlük tam kürü uygulamak daha verimli olacaktır

    YanıtlaSil