15 Aralık 2013 Pazar

M. Asam Magic Finish- Sihirli Fondöten

Herkese merhaba
Bugün sizlere adı gibi sihirli olan bir fondötenden bahsedeceğim. Sevgili Yasemin ve Sevinç'in organize ettiği Afrodit Etkinliğimizde M. Asam yetkilileri hususi gelip bu fondöteni tanıtmışlardı bize.


Gerçekten şık bir ambalajı var. Ürün tanıtımında fondötenin renginin koyu göründüğünü fakat cilde sürünce cildin ısısına göre ten rengini aldığını söylemişlerdi. Rengi aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz gibi cidden koyu. Özellikle de benim gibi beyaz tenli biri için ilk deneme aşaması biraz cesaret gerektiriyor.





İlk kullandığım zaman ay çok koyu olacak korkusuyla azıcık azıcık pıtlatıp fırçayla dağıtmıştım. Fakat sonra bunun anlamsız olduğunu ve gerçekten tenimin rengini aldığını gördüm.


Köpük gibi bir yapısı var ve cilde kolayca uyum sağlıyor. Yağlı bir cildim var ve parlama kesinlikle yapmıyor. Fondötenimi sabitleme gereği dahi duymadım. Gayet kalıcı ve kapatıcılığı yüksek bir ürün.


Yukarıda bahsettiğim Magic finishi ilk uygulama fotoğrafım bu. Gerçekten çok az pıtlattım sadece. Bu fotoğrafta yüzümde sadece M. Asam Magic Finish var ve herhangi bir kapatıcı ya da baz kullanmadım. İlk resimde gördüğünüz o çirkin gözeneklerimi kapatabiliyor Magic Finish. Beyaz tenli olduğumdan dolayı çok belirgin olan damarları kapatmak için de ek kapatıcı kullanıyorum tabii ki.

Son zamanlarda makyajımda çok kullandığım bir ürün ve gerçekten de sihirli bence. Kapatıcılığı, tonlaması ve kalıcılığı yüksek bir ürün. Güzel haberse artık M. Asam Watsonslarda ve Gratislerde de satılıyor. Satış fiyatı 85-95 tl arası değişiyor.

Herkese tavsiye edeceğim bir ürün kesinlikle. Beni bu mükemmel ürünle tanıştırdığı için M. Asam'a çok teşekkür ediyorum.

Sevgiler :)

8 yorum:

  1. Çikolata gibi ne hoş :) Keyifli zamanlarda kullan canım.
    Bloğunu Facebook gruplarında keşfettim ve hemen takibe aldım. Seni de bloğuma beklerim. http://editorizm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler canim, hemen geliyorum iade i ziyaretee :)

      Sil
  2. Ben de çok severek kullanıyorum canım, gerçekten adı gibi sihirli bir ürün bence :') öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok severek kullanıyorum hatta bayılıyorum kendisine güle güle iyi günlerde kullanalım ;)

    YanıtlaSil
  4. bu ürüne ben bayıldım tatlım süpper bi ürün yahu:)))) bb krem bile doğru düzgün kullanmayan ben her makyajımda mutlaka bu ürünü kullanır oldum bağımlılık yaptı:)))) muckssss....

    YanıtlaSil
  5. @makyajlı kareler aynı durumdayız canım :) Elim ister istemez bu fondötene gidiyor sürekli makyaj yaparken :)

    YanıtlaSil