5 Aralık 2013 Perşembe

İlk Blogger Buluşmam - Syafroditeventi

Herkese merhabalar Çok yazan oldu biliyorum fakat 24 Kasım'da Bakırköy Dejavu Cafe'de Sen de İncel ve Biricitin Yeri bloglarının sahibi sevgili Sevinç ve Yasemin'in organize ettiği SYafroditeventini bir de benden dinleyin istedim. Baştan uyarayım bol fotoğraflı ve bol teşekkürlü bir yazı sizleri bekliyor :)


Etkinlik saat 2 gibi Bakırköy'deki Dejavu Cafe'de başladı. 20 blogger arkadaş vardı. İlk etkinliğim olduğu için oldukça heyecanlıydım ve erkenden gitmişim cafeye. Bloglarını severek takip ettiğim insanlarla canlı kanlı görüşmek çok çok güzel bir duyguydu :)





Etkinlik öncesinde sponsorlarımızdan biri olan Saatiniyarat kendi tasarladığımız saatleri hediye etti ve gerçekten çok hızlı elimize ulaştı. Etkinlikte çoğumuz saatiniyarat.com'da tasarladığımız saatlerimizi takmıştık. Konuyla ilgili detaylı yazım şurada. Teşekkürler Saatiniyarat :)



By Ivan Pastanesi ise kendi isimlerimizin baş harflerinin bulunduğu şeker mi şeker, lezzetli mi lezzetli cupcakeler getirdiler. Günün sonunda ise harika bir pasta bizi bekliyordu. Hem görsel olarak hem de lezzet olarak gerçekten şahaneydi. Teşekkürler ByIvan :)



Bizi en çok onurlandıran da bazı firmaların etkinliğimize gelip ürün tanıtımı yapmaları oldu. İlk olarak Ceres Kozmetik firmasından gelen yetkililer İnceltici ve Sıkılaştırıcı Anti-Selülit Kremi ile Regenerating Kremlerini tanıttılar ve bizlere hediye ettiler. Etkileyici sloganları da "Şımartıcı kozmetik firması değiliz"di. Teşekkürler Ceres Kozmetik :)



Eczacıbaşı Schwarzkopf da etkinlik öncesi hepimize anket uygulamıştı. Gelen yetkililer ürünleri tanıtıp, nasıl kullanacağımızı açıkladılar.Ankette çıkan sonuca göre hediyeler hazırlamışlardı ve her birimize uygun ürünü hediye ettiler. Teşekkürler Eczacıbaşı Schwarzkopf :)


Daha sonra Mihera.com'un kurucuları geldiler ve Türkiye'nin ilk tasarımcı platformu olan mihera.com'u tanıttılar. Adreslerimizi alıp bize küçük sürprizleri olduğunu söylediler. Güleryüzleri ve tatlı sohbetleri için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Detaylı yazı daha sonra gelecek :)



Bir sonraki konuğumuz ise Alix Avien'dendi. Bize Alix Avien ürünleriyle ilgili bilgiler verdi ve resimdeki ürünleri hediye ettiler. Teşekkürler Alix Avien :)



Son olarak da M. Asam ürünleri tanıtıldı. Magic Finish fondöteni hemen kullanmaya başladım ve tek kelimeyle harika. Hatta bugün bir arkadaşıma uyguladım ve o da çok beğendi. Nerede satıldığını sordu. Detaylı yazı gelecek daha sonra. Teşekkürler M. Asam :)


Teşekkürler Kotex ve Molped :)




Resimdeki turuncu sevimli anahtarlık da Gözde'nin Masal Adası blogunun sahibi sevgili Gözde'nin bizlere hediyesi. Teşekkürler Gözde, çok tatlısıın :)


Teşekkürler Eeose :)


İnanır Gruba şık sunuşlarından dolayı ayrıca bir teşekkürler :) Kryolan rujum olmadan dışarı çıkmıyorum artık. Thalgo duj jelinin kokusuna bayıldım, severek kullanıyorum. Sothys ve Babor ürünlerini henüz kullanmaya kıyamadım. Nubia'ya da cilt bakım hediyesi için çok teşekkürler. En kısa zamanda Metrocity Nubia'da cilt bakımımı yaptıracağım :)


Ross Pharma'ya Jane Iredale makyaj bazı için çok teşekkürler :)


Şık sunumuyla gönüllerimizi fetheden Africology'ye çok teşekkürler. Body Scrubı kullandım ve hatta bitirdim. Kokusuna ve cildimde yarattığı yumuşaklığa bayıldım :) 


Blogger dostu Turuncukasa'ya da çok teşekkürler :)


Ixora Parfüme de çok teşekkürler :)


Hunca Kozmetiğe Caldion parfümler için çok çok teşekkürler :)


Şu dünyada bu ürünü kullanmayan bir ben varım diye düşünürken imdadıma Kozmopoli yetişti. Çok çok teşekkürler bu güzel ürün için :)


Eyüp Sabri Tuncer ve Doa Kozmetiğe çok teşekkürler :) Çay ağacı yağını kullanmaya başladım bile. 


Koi Tokyo'ya da şık sunumları için ayrıca teşekkür etmek isterim :) Göz kremini hemen kullanmaya başladım. 


Dore çoraba sonsuz teşekkürler. Kullanmaya kıyamıyorum, çok ciciler :) 


Pastel'e çok teşekkürleer :)


Match Kozmetiğe çok teşekkürler. Merak ettiğim bir üründü :)


The Body Shop'a bu güzel balmlar için çok teşekkürleer. Çileklisine hemen başladım bu soğuk
havalarda :)



Cyrene de isme özel şampuanlar hediye etti fakat herkesin ismine özel olduğunu bilmediğimiz için bana Makyaja Yeni Başlayan Kız blogunun sahibi sevgili Ezgi'nin şampuanı geldi. Güzel bir anı oldu, teşekkürler Cyrene :)

Harangvölgyi Anti- Aging'e  ve City Beauty'ye de çok teşekkürler :) 

Ayrıca Bakırköy Ekspres ve Bakırköy Hayat gazeteleri de etkinliğimize yer vermişler. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. 

Çok güzel bir etkinlik oldu. Yepyeni insanlarla tanıştım, kaynaştım, sohbet ettim. Gönül isterdi ki herkesle daha çok vakit geçirebileyim ama eminim ileride karşılaşacağız bir yerlerde. Sizlerle vakit geçirmek çok güzeldi :)

Çok teşekkür ettim ama en en EN büyük teşekkür Sen de İncel blogunun sahibi Sevinç'e ve Biricitin Yeri blogunun sahibi Yasemin'e gelsin. Ortada o kadar büyük bir emek var ki o yoğun strese rağmen yüzlerinden gülümsemeyi bir an bile eksik etmediler. TEŞEKKÜRLER :)

Katılımcı blogger listesi: 


Not:  Bazı fotoğraflar kendi çekimim değil, katılımcı blogger arkadaşlarımın çekimidir :)

14 yorum:

  1. Tanıştığımıza memnun oldum güler yüzlü pozitif arkadaşım :)) tekrar görüşmek dileğiyle :))


    NOT ;: Canım doğrulama şeysini kaldırabilirmisin caydırıcı oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cok memnun oldum caniim :) keske senle de daha cok sohbet edebilme imkanim olsaydi ama baska zamana artik :)
      Bu arada ben dogrulama kodu oldugunun farkinda bile degildim. İyi ki soyledin caniim :) hemen kaldirdim tabii ki ben de hoslanmiyorum o zimbirtidan :)

      Sil
  2. Canım iyiki geldin bu arada muhteşem gülüyorsun. Sana bakmak bile pozitif olmaya yetiyor. Tekrar görüşelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevinc'cim iyi ki davet ettiniz beni. Bir ara oturup cay, kahve icip sohbet edelim kesinlikle :) guzel yorumun icin de cook tesekkur ederim, bu kadar guzel insanla birlikte olunca tabii ki insan ister istemez gulumsuyor :)

      Sil
  3. Pek sohbet etme imkanimiz olmadi ama tanistigima sevindim çok opuyorum sevgiler Gulsen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seninle ve dunya tatlisi oglun Kerem ile tanistigima cok cok memnun olduum :) bir dahaki İstanbul ziyaretinde karsilasmak dilegiyle :)

      Sil
  4. Çok fazla zaman geçiremedik ama tanıştığımıza memnun oldum.
    Tekrar görüşmek dileğiyle
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cok memnun olduum :) bir dahaki sefere daha cok sohbet edebilmek dilegiyle, sevgiler :)

      Sil
  5. tanstığımıza memnun oldum canım :) iyi gunlerde kullan hediyelerini gorusmek uzere :)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cok memnun oldum tatlim :) her sey icin bir kez daha cok tesekkurler :)

      Sil
  6. Seni tanidigima cok memnun oldum canim iyiki tanıştık tekrar görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seninle ve kucuk bebisle tanistigima cok memnun olduum :) umarim
      Tekrar gorusuruz :)

      Sil
  7. Tanıştığımıza memnun oldum ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aliceeee :) ben de cok memnun oldum canim :)

      Sil