10 Aralık 2013 Salı

Bitenler #1

Merhaba herkese
Değişik bir dönemden geçiyorum şu sıralar. Blogum olduğunu yakın çevreme söyledim tek tek. Açıkçası ifşa edilmiş gibi hissediyorum, izleniyorum a dostlar :D Şimdi bu yazıyı okuyunca da bana kızacaklar böyle düşündüğüm için eminim(evet, paranoyak oluyorum gitgide)
Neyse konumuza gelecek olursak ben de sonunda bir bitenler yazısı yazabileceğim, heyo! Az da olsa birkaç ürün bitirmeyi başardım sonunda. Her bloggerın kullandığı taktiği kullanacağım ben de sevdiğim ve tekrar alırım dediğim ürünleri yeşil, asla kullanmam bir daha dediklerimi kırmızı, nötr olduklarımı ise sarı başlıkla yazacağım.





Yves Rocher Yağlı Saçlar için Arındırıcı Şampuan: Bu şampuanın çok methini duymuştum ve şurada bahsettiğim gibi bir happy hours indiriminden almıştım. İlk başta sevmiştim şampuanı çünkü havalar daha sıcaktı ve her gün duşa giriyordum nasılsa. Sonradan farkettim ki sabah yıkadığım saçlarım akşama yağlanmaya başlamıştı. Saçım alıştı belki de şampuana bilmiyorum ama kesinlikle daha da yağlanmaya başladı saçım. Ağustos sonu gibi almışım şampuanı ve yaklaşık 3 ayda bitti. Başlarda vadettiği arındırmayı sağladığını düşünüyordum fakat son zamanlarında bitsin diye bol bol kullandım artık ve bir daha kesinlikle almam. Tabii ki herkesin saç yapısının farklı olduğunu göz önünde bulundurmak gerek ama benim yağlı ve ince telli saçlarıma iyi geldiğini söyleyemeyeceğim.

Africology Body Scrub: Şurada bahsettiğim SYafroditeventindeki sponsorlarımızdan biriydi Africology. Açıkçası daha önce hiç duymamıştım adını. Ceviz ve marula kabuğu tozu karışımı kullanılmış ayrıca Linoleik asit, A ve B vitaminleri, kalsiyum gibi pek çok mineral içeriyormuş. Ben ilk defa bir vücut peelingi kullandım ve verdiği hissi çok sevdim. Temizlendiğimi hissettim resmen. Sonuç olarak tekrar kullanacağım bir ürün kesinlikle yumuşacık yaptı tenimi. Ürünü incelemek isterseniz şöyle alayım sizleri

Clinique Anti Blemish Tonik ve Nemlendirici: Şurada bahsettiğim Clinique alışverişimde acnefree koduyla hediye olarak gelmişti bu set. Aslında bu ikiliye ek olarak bir de mini sabun var fakat onu henüz bitiremedim. Bu seriyle ilgili yazı yazacağım. Fakat etkisini görmek için tam boy sete geçiş yaptıktan sonra yazacağım.

Nivea Young Tonic: Eğer bir tonikten beklentiniz pamuğa su damlatıp yüzünüzü sildiğinizdeki hissi yaşamaksa alın derim. Gözenekleri küçültmeye dair herhangi bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum- en azından bende böyle bir sonuç olmadı. Bitmesini dört gözle beklediğim bir üründü. Bolca kullandım son zamanlarda. Cildimi tahriş etmedi, alkolsüz bu yönden güzel. Nötrüm bu ürüne karşı. 

Gratis Burun Bantları: Gözeneklerim oldukça geniş ve derin olduğu için bu bantların harikalar yaratmasını beklemedim hiçbir zaman. Gözeneklerimin derin olduğunu kendim uydurmuyorum gittiğim cilt doktorumun kullandığı  bir ifadeydi bu. Hatta çözüm kimyasal peeling dedi fakat Ebru korkusundan tabii ki yaptırmadı :) Her neyse konumuza dönecek olursak bu bantları kullanmayı seviyorum, niye? Çünkü yumuşacık yapıyor burnumu ve birkaç tane de olsa gözenek temizliyor. Olmasa da olur, niye? Uzun süreli etkisi olmuyor. Anlayacağınız bir başka nötr olduğum ürün daha.

Pangea Organics Yüz Peelingi: Bugüne kadar kullandığım peelingler, maskeler içerisinde en keskin kokuya sahip olanı. Gözlerim yaşardı ciddi anlamda. Deniz yosunluydu, yemyeşil bir görüntüye büründüm. Katkı maddesi olmayan doğal bir ürün ve belki çok da etkilidir tek bir testerla bunu farkedemem fakat kokusundan dolayı kesinlikle kullanamayacağım bir peeling.

Pangea Organics Göz Kremi: Tek kelimeyle bayıldığım bir göz kremi oldu. Kokusu, katkı maddesiz oluşu, sürüş kolaylığı ve nemlendirmesi gerçekten çok hoş. Bitmesin diye azıcık azıcık kullandım ama bitti maalesef. Elimdeki göz kremi biterse kesinlikle alacağım bir ürün. 

İlk bitenler yazıma burada son verirken güneş ardında batarken tepelerin gitme zamanı gelir Kırmızı Lale'nin :)
Sevgiyle kalın 

Ebru

4 yorum:

  1. Siyah nokta ve gözenek sıkılaştırıcı ürünler maalesef hep geçici oluyor :/

    YanıtlaSil
  2. @misspoine evet canım öyle oluyor ama ısrarla bir çözüm aramaya devam ediyorum işte :)

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler tatlim:))) gelsin yeniler tabi stok varsa ilk onlar bitsin:)))

    YanıtlaSil
  4. @makyajlıkareler stok var da alışveriş yapmak çok daha cazip geliyor. Sonra da bitmiyor işte böyle hiç :)

    YanıtlaSil