24 Temmuz 2013 Çarşamba

Neon kolye ve bileklikler

Herkese merhaba
Bir cogumuzun bildigi gibi bu yaz neon renkler cok moda. E haliyle bu akimi en cok yansitan yerlerden biri de aksesuarlar oluyor. Asiri abartili olanlar da cok sade olanlar da mevcut. Ama eminim tarziniza uygun bir seyler bulup en azindan aksesuarlariniza renk katabilirsiniz. 
Ilk olarak N'ore markasinin takilariyla baslayacagim. Acikcasi favori taki markalarimdan biri. Cok sade ve sik tasarimlara sahip her sey. Iste onlardan bir kaci:

Pembe ve yesil cok cart olmus diyebilirsiniz fakat duz beyaz bir tshirtle bunu taktiginizda eminim bambaska bir havaya burunup spor sikligi elde edebilirsiniz.

Devamını oku



Yok o kolye cok abarti diyorsaniz buyrun size onun takim kupeleri. Tek kelimeyle sahane!

Ve iste geldik favorilerime: neon bileklikler! Sade ve sik tanimi bu bilekliklere cuk oturuyor sanirim. Neon boncuklar arasindaki siyah detaylar harika. Her rengi olsa elimde her gun kullanabilirim. O derece bayiliyorum. 
Not: bu resimleri N'ore fashion jewelrynin instagram hesabindan aldim. Detayli bilgi ve daha fazla secenek icin norefashionjewelry nin instagramini ziyaret edebilirsiniz.

Yine instagram resimlerinden devam edeyim. Simdi sirada Venus Bujiterinin instagram hesabindaki bir kac kolye var. 

 Peace isareti kolyeyi daha spor bir hale sokuyor ama sari ve pembenin boyle uyumlu olacagini dusunemezdim. Gercekten cok guzel. 

Eveet bu da Venus Bujiterideki favori neon kolye. Sade ve cok sik bir goruntusu var. Tek kelimeyle goz alici. Bu kolyelerle ilgili detayli bilgiye ve diger alternatiflere Venus Bujiteri'nin instagram hesabindan ulasabilirsiniz. Bir goz atin derim :) 

Sevgiler

3 yorum:

  1. neon renklere bir türlü ısınamama rağmen ilk sıradaki kolyeye bayıldım..
    sevgiler..
    bloğuma da beklerim..
    http://benimlehersey.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de cok begeniyorum o kolyeyi. Tasarimi cok hos. Hemen iade-i ziyarette bulunuyorum :)
      Sevgiler

      Sil
  2. çok güzeller ben de beklerim

    YanıtlaSil