25 Temmuz 2013 Perşembe

Avon professional clear skin - siyah nokta temizleyici soyulabilen maske

Merhabalar
Bugun size neredeyse bitmek uzere olan Avon clear skin professional serisinden jel siyah nokta maskesinden bahsedecegim.


 Aslinda islevi siyah nokta bantlariyla ayni. Fakat bunu T bolgenize surdukten sonra 20 25dk kurumasini bekliyorsunuz ve sonrasinda soyarak cildinizden cikariyorsunuz. Gordugunuz gibi cok kucuk bir pakette geliyor size. Fakat cok az suruyorsunuz. Bu yuzden tahminen 2ay kadar kullanabilirsiniz. 




Cok yogun bir kivama sahip, kokusunu da ben seviyorum acikcasi. Elimde gordugunuz kadari benim T bolgeme uygulamama yetiyor bir seferligine. Gelelim urunle ilgili dusuncelerime. Surup 20dk kurumasini beklemek biraz sikici bir surec bence. Yani siyah nokta bantlari sonucta daha kisa surede uygulanabiliyor. Ayrica benim siyah noktalarim cok yerlesmisler artik yani derindeler. O yuzden tum siyah noktalarimi temizliyor diyemem fakat cikardiktan sonra yuzunuzu yikamaniza dahi gerek kalmiyor baya temiz bir islem yani. Ayrica cikardiktan sonra cildinizde bir yumusaklik olusuyor ve sirf bu his icin kullanabilirsiniz. Cunku siyah nokta bantlari pratik olmasina pratik fakat sonrasinda suyla yikayip temizlemek gerekiyor ve ustune ustluk yumusaklik hissi vermiyor cilde. Siyah noktalariniz varsa bir deneyin derim. Hem fiyati da oldukca uygun  

Sevgiler :)

2 yorum:

  1. Merhaba :) siz de siyah noktalardan şikayetçiisiniz gördüğüm kadarıyla bu Avondan daha etkili birşey denediniz mi acaba çok ihtiyacım var da! :)

    YanıtlaSil
  2. Evet canım çok takıntılıyım siyah noktalarıma ve henüz köklü bir çözüm bulamadım. Bu tarz soyulabilen maskeler ya da burun bantları anlık etki ediyor ve yumuşatıyor fakat uzun soluklu bir faydasını göremedim maalesef onların. Ama doğal kil maskesini kesinlikle öneririm. Siyah nokta görüntüsünü azaltıyor ve bence burun bandına göre de daha köklü çözüm üretiyor. Moshos Garden'ın şahane bir kil maskesi var onu deneyebilirsin ya da Adnan Akat kozmetiğin termal kil maskesi var, o da çok başarılı. Bu ikisi benim favori maskelerim oldu, umarım sen de seversin:)
    Sevgiler ve öpücükler

    YanıtlaSil