31 Ocak 2014 Cuma

Mim #6 Kışa Dair Her Şey

Herkese bu güzel haftasonundan merhaba :)
Geçen gün sevgili Mor Hastası beni mimlemiş. Bugün de size Kışa Dair Her Şey mimini cevaplayacağım :)



1.     Kış denilince aklına ilk ne geliyor?
Soğuk, yağmur ve kar.

2.   Favori kış aksesuarın nelerdir?
Renk renk çeşit çeşit bereler tabii ki 

3.   Kahve mi çay mı sahlep mi?
Sahlepten hoşlanmam. Kahveyi ve siyah çayı da çok aramam. Ama yeşil çaya bayılırım :)

4.   Favori kış mumun?
Vanilyalı mumlar favorim

5.    Kırmızı ruj mu eyeliner mi?
Valla ikisini de çok severim ama sanırım eyelinersız pek dışarı çıkmıyorum. Kendi dudak rengim de koyu olduğu için ruj ikinci planda öncelik olarak :)

6.   En sevdiğin kırmızı ruj?
Şurada bahsettiğim Kryolan ruj biraz bordoya kaçsa da favorim çok uzun zamandır :)

7.    En çok giydiğin kazak?
Boğazlı kazak asla giyemem hasta olmadığım sürece. Yuvarlak yaka basic kazakları seviyorum bir de yarasa  kolsa hafiften işte tam benlik oluyorlar :)

8.   En son aldığın kazak?
Mango'dan aldığım yılbaşında giydiğim kazak.

9.   Çocukluğundan bir anını paylaş.
6 yaşındayken takvim yaprağını koparmak için 3 tekerlekli bisikletin üzerine çıktım. Yaprağı koparmamla düşmem ve kolumu çatlatmam bir oldu tabii ki :) Ah çocukluk işte :)

10.Favori kış ojen?
Siyah ve bordo ojeler

11.Kısa bot mu uzun bot mu?
Kesinlikle çizme

12.Favori kış parfümün?
Avon'dan Only Imagine

13. Favori kış makyaj ürünün?
Şurada bahsettiğim M. Asam Magic Finish Fondoten

14. Favori kış cilt bakımı ürünün?
Şurada bahsettiğim Clinique Drammatically Different Jel

15. Kış mı yaz mı?
Tabii ki yaz, deniz, kum, güneş ve tatil :)

Umarım hoşunuza gitmiştir. Mor Hastasına tekrardan çok teşekkür ediyorum mimi için :) 
Eğer bu mimi yapmadıysa Tek Aşk A*yı mimliyorum :)


30 Ocak 2014 Perşembe

Alix Avien ve All dergisi etkinliği

Herkese merhaba
Alix Avien ALL dergisi ile birlikte bir etkinliğe imza atıyor. ALL dergisi güzellik editörü Nilay Yalçınkaya 8 Şubat Cumartesi günü saat 14.00 -19.00 arası İstanbul Cevahir AVM Watsonsa Alix Avien için geliyor. Nilay Yalçınkaya tam 5 saat boyunca bizlerin güzellik ve moda hakkındaki sorularımızı cevaplandıracak.

 

Ajandanıza bu önemli günü mutlaka not alın derim ben.

Sevgiler
Kırmızı Lale


29 Ocak 2014 Çarşamba

Vichy Purete Thermale 3 ü 1 Arada Cilt ve Göz Makyaj Temizleyici Süt

Herkese merhabalar
Bugün sizlere Facedermo'nun denemem için gönderdiği Vichy Purete Thermale 3ü 1 arada cilt ve göz makyaj temizleyici sütten bahsetmek istiyorum. Facedermo'nun denemem için hediye ettiği ürünlerle ilgili yazımı okumadıysanız TIK. 
Yaklaşık bir haftadır ürünü kullanıyorum makyaj temizlerken ve artık üründen bahsedebileceğimi düşünüyorum. Öncelikle ürünün açıklamasına ve ne vadettiğine bakalım isterseniz.

TÜM MAKYAJ İZLERİNİ NAZİKÇE TEMİZLER VE YOK EDER.

Kim İçin ?
Hassas ciltli kadınlar için.
3'ü bir arada: süt, losyon ve göz makyaj temizleyici

Etkinlik :
Purete Thermale Temizleyici süt + losyon + göz makyaj temizleyicisi'ni tek üründe birleştirir.
Ultra etkili, ultra narin temizleyici etken maddelerin tazeleyici süt-jel ile buluşması, hassas ciltler için etkili temizleme ve makyaj çıkarma sunar.
Tamamen temizlenmiş cilt tazelenir, yumuşar ve yatışır.

Tolerans :
Temizleyici yüksek toleranslıdır.
PARABENSİZ, hipoalerjenik formülü dermatolojik ve oftalmolojik kontrol altında hassas ciltler üzerinde test edilmiştir.
Yatıştırıcı, güçlendirici ve yenileyici Vichy Termal Spa Suyu ile güçlendirilmiştir. Kontakt lens kullanıcıları için uygundur.

Keyif :
Yenilikçi süt-jel dokusu sütün yumuşaklığı ve losyonun tazeleyici etkisini birleştirir. Zengin ve hafiftir. Yağlı kalıntı bırakmaz. Rahatlatır.

Kullanımı :
Yüz ve gözlere pamuk ped kullanarak uygulayın. Durulamayın.

Süt formlu makyaj temizleyicileri daha çok seviyorum ben. Gözümü yakmıyorlar ve yoğun kıvamlı oluyorlar. Bu ürün de gözümü yakmadı kesinlikle.

Göz makyajını çıkarmada başarılı bence. Suya dayanıklı ürünler kullanmıyorum hiç. O konudaki performansıyla ilgili yorum yapamayacağım o yüzden.

Hassas bir cildim yok benim. Fakat annemin cildi hassastır. O da kullandı ve herhangi bir alerjik reaksiyonla karşılaşmadık.

İçinde paraben yok ve bence bu çok büyük bir artı.


Süt yapılı makyaj temizleyicilerin en büyük eksisi sanırım durulama gerektirmesi. Durulama gerekmez yazıyor ürün tanıtımında fakat ben yine de duruluyorum. Tam temiz hissini öyle alıyorum.

Kokusu da çok güzel. Kimyasal kimyasal ya da deterjan gibi kokmuyor. Ferah bir kokusu var.

İsminde Cilt ve Makyaj Temizleyici Süt diyor. Bu yüzden cildimdeki makyajı temizlemede de kullandım ürünü. Gayet iyi çıkarıyor fakat sonrasında cildimi temizleyip, tonikleyip nemlendiriyorum tabii ki :)

Sonuç olarak süt formlu makyaj temizleyicileri seviyorsanız kesinlikle bir şans vermeniz gerekli bence. Ben ürünü sevdim. Bendeki 100 mlliği ve tahminen bana 4 ay civarı yeter bu ürün. Facedermo'da 200mlsini 29.95 TLye satın alabilirsiniz ve en az 6 ay kullanırsınız eminim.

Facedermo'da Avene, Vichy, Bioderma, Burt's Bees gibi pek çok seçkin markanın ürünlerini bulabilirsiniz. Ayrıca sürekli güncel kampanyaları bulunuyor. Sevdiğiniz ürünler %40, %50'ye varan indirimlerle satın alabilirsiniz. Facedermo'ya göz atmak için TIK

Sevgiler
Kırmızı Lale

#Sendeinceldavet Sponsorlarımız

Herkese merhabalaar
100. yazımla karşınızdayım. Duygulandım blogu ilk açtığım gün geldi aklıma:) Umarım nice 100 yazılar görür bu blog :)

Dünkü yazımda da bahsettiğim gibi cumartesi günü Sendeincel'in blogunun birinci yaşını kutladık the Kahve'de. Çok güzel bir gün geçirdik. Yedik, içtik, sohbet ettik ve çok güzel vakit geçirdik. Sevinç'e ve katılan arkadaşlarıma tekrardan çok teşekkürler :)
Gelelim buluşmamızı renklendiren değerli sponsorlarımıza
İlk olarak etkinliğimizin gerçekleştiği the Kahve'den bahsetmek istiyorum. Avcılar merkezde bulunan bu cafede nargileden, mantıya, milkshakeden tiramisuya kadar birçok şeyi bulabilirsiniz. Loş bir ışığı var ve sağolsunlar bizi çok güzel ağırladılar. Teşekkürler The Kahve :)


Simit Sarayı sağolsun lezzetli simitleri, poğaçaları ve kurabiyeleriyle bizleri yalnız bırakmadı :) Teşekkürler Simit Sarayı!

28 Ocak 2014 Salı

#Sendeinceldavette Dermoeczanem çekilişini kazandım

Herkese merhabalar
Günün ikinci yazısıyla karşınızdayım. İki gündür yazamıyordum ve onu hemen telafi etmeye çalışıyorum :)
Bugünkü ilk yazımda belirttiğim gibi Dermoeczanem Sendeinceldavet etkinliğimizde 5 kazananlı bir çekiliş yaptı ve çekilişi kazananlardan biri de ben oldum :) Makyajayenibaşlayankız, Özlemlekelebeketkisi, Morhastası, Biricitinyeri ve ben kazandık çekilişi. Hepimizi tebrik ediyorum buradan da tekrar :)


Bana Dermoeczanem ürünlerinden biri Mustela temizleyici jel çıktı çekilişte. buradan ürünü inceleyebilirsiniz. Evli dahi olmadığım düşünülürse sanırım evren bana bir mesaj yolluyor:p Ürün tanıtımı ise şöyle:
     Bebeklerin her şeyleri olduğu gibi banyoları da yetişkinlere nazaran farklı ürünler kullanılarak yapılmaktadır. Özellikle bebeklerin hassas ciltleri göz önüne alındığında yetişkinler için kullanılan ürünlerin zararları kaçınılmaz olabilmektedir. Bu bakımdan tam bir anne ve bebek bakım uzmanı olan Mustela markası tarafından özellikle bebek temizliği için geliştirilmiş etkileyici ürünler mevcuttur.
     Mustela Ultra Rich Cleansing Gel With Cold Cream sabun içermeyen saç ve vücut jeli bunlardan en dikkat çekenidir. Mustela Ultra Rich Cleansing Gel With Cold Cream sabun içermeyen saç ve vücut jeli genel özellikleri itibari ile sabun içermemesinin yanında yumuşak ve cilt Ph’ı ile uyumlu bir formülasyona sahiptir. Bu özelliği ile bebek cildinin tahriş olmadan temizlenmesine katkıda bulunur. Ayrıca Mustela Ultra Rich Cleansing Gel With Cold Cream sabun içermeyen saç ve vücut jelinin içeriğinde bulunan lipid artırıcı ve nemlendirici ajanlar yardımı ile cildin nem kaybı yaşamasının da önüne geçilir. Kurumuş bebek cildi Mustela Ultra Rich Cleansing Gel With Cold Cream sabun içermeyen saç ve vücut jeli ile güçlendirilerek zayıflamış nem yağ dengesi düzeltilmiş olur. Bu sayede bebeklerin hassas ciltlerine çevresel faktörlerin zararlı etkileri de azaltılmış olur.

Kibar hediyeleri için Dermoeczanem'e çok teşekkür ediyorum. Bebeği olan bir arkadaşıma hediye edeceğim ben de. En azından bir kişi faydalansın diye düşünüyorum ve onun yorumlarını sizlerle paylaşmayı düşünüyorum:)
Dermoeczanem sitesini incelemek için TIK
Ürün linki: http://www.dermoeczanem.com/mustela-ultra-rich-cleansing-gel-with-cold-cream-200ml%7C-indirimli-satis

Sevgiler
Kırmızı Lale

#Sendeinceldavet Blogger Buluşmamız

Herkese merhabalaar :)
Bu soğuk havada içinizi ısıtacak bir yazıyla karşınızdayım efendim. Manisa İstanbul arası mekik dokurken anca yazabiliyorum yazımı. Yazıma İstanbul'dayken başladığım için hava soğuk diye başladım fakat Manisa sıcacık şu an. Ay memleketim kalpkalpkalp :)

Biz cumartesi günü Sendeincel blogunun sahibi sevgili arkadaşım Sevinç'in blogunun 1. yılını kutladık. Avcılar'da bulunan The Kahve adlı mekanda toplandık saat 12 itibariyle. Biz Biricitinyeri blogunun sahibi Yasemin ile erken gittik yardım etmek için. Fakat Sevinç çoğu şeyi halletmişti bile (helal olsun demeden geçemeyeceğim:). 10 kişiydik ve çok samimi bir ortam oluştu. Afrodit Eventinde tanıştığım arkadaşlarım çoğunluktaydı . Onlarla tekrardan böyle güzel vakit geçirmek çok güzeldi. Sendeinceldavette ise ilk defa Livaledair blogunun sahibir sevgili Yasemin ve Derinceece blogunun sahibi Ece ile tanıştım ve iyi ki tanımışım sizleri :) Böyle tatlı, hoş sohbet insanlarla vakit geçirmek paha biçilemezdi.


Davetin başlarında çekilen en derli toplu fotoğrafımız bu oluyor sanırım. Kadraja sığmak için baya bir çaba sarfettik :)

25 Ocak 2014 Cumartesi

Clinique Pore Solutions Stay Matte Hydrator

Herkese merhabalar
Bugün sizlere şu yazımda da bahsettiğim Clinique Pore Solutions Stay Matte Hyrator'u anlatacağım. Bu ürünü 2 ay önce şurada da okuyabileceğiniz gibi online Clinique alışverişimde almıştım ve 2 aydır kullanıyorum. Aslında gözenek küçültücü serumu alacaktım fakat stoklarda kalmadığı için bu ürünü denemek istedim. Açıkçası internette de ürünle ilgili pek yorum bulamadım. O yüzden deneyip deneyimlerimi de sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle ürünün neler vadettiğine bakalım:
Cildi anında matlaştıran formül, ihtiyaç duyulan nemi sağlayarak yağlanmayı ve parlamayı engeller. T bölgesi dahil olmak üzere tüm yüz ferah ve rahat hissedilir. Eşsiz optik ışık molekülleri sayesinde geniş gözenek görünümünü anında kapatır. Düzenli kullanımda geniş gözenek görünümünü azaltır. Anti-alerjiktir. 


24 Ocak 2014 Cuma

Bakırköy City Beauty Cilt Bakımı Deneyimim

Herkese güzel bir gün dileyerek yazıma başlamak istiyorum :)
Dün Biricitinyeri blogunun sahibi sevgili Yasemin ile Bakırköy City Beauty'ye cilt bakımına gittik. 24 Kasım günü yapılan SYAfroditeventinde bize hediye edilmişti bu cilt bakımı. City Beauty'yi kısaca tanıtmakla başlayayım:
CITYBEAUTY Bakırköy özellikle bölgesel yağlanmaların yoğun olarak görüldüğü kalça, karın, bel, basen, bacak gibi problemli alanlarda incelme imkanı sunan, alanında çağın mucizesi olarak adlandırılan Hypoxi ile birlikte bir güzellik salonunda bulunması gereken bütün hizmetleri bir arada bulabileceğiniz müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir güzellik merkezidir. Merkezimizde Babor profesyonel bakım ürünleri ile cilt bakımı ve vücut bakımları, Depileve ağda bakım ürünleri ile sir ağda bakımları, manikür, pedikür ve spa bakımları bir arada sunulmaktadır

23 Ocak 2014 Perşembe

Facedermo ve Düşünceli Hediyeleri :)

Herkese merhabalar
Bugün sizlere güvenle alışveriş yapabileceğiniz Facedermo sitesinden ve bana denemem için gönderdikleri ürünlerden bahsetmek istiyorum. Öncelikle sitenin hakkında biraz bilgi edinelim.
Facedermo.com, internet üzerinden satış yapmak için kurulmuştur.
Facedermo.com, eczane destekli bir kuruluştur. Yaptığınız tüm alışverişler eczane güvencesinde olup %100 orjinal ürün garantisi bulunmaktadır.
Facedermo.com; indirimli, hızlı ve güvenli alışveriş yapabilmeniz için gerekli tüm teknolojik donanıma sahiptir.
Facedermo.com' un hedefi istediğiniz ürünleri sorunsuz, güvenli, ekonomik ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaktır.
Facedermo.com' un temel prensibi; müşteri memnuniyeti ve tüketici haklarına saygıdır.
Facedermo.com' dan satın aldığınız bütün ürünler, kendi tedarikçi ve distribütörlerinden temin edilen orijinal ürünlerdir.
Facedermo.com; Dermokozmetik, kozmetik, anne-bebek ürünleri, Cilt bakımı, Medikal ürünler, Makyaj ürünleri, Cinsel sağlık ürünleri, Saç bakım ürünleri, Vücut bakım ürünleri, Besin takviyeleri, Sağlık ve Kişisel bakım ürünleri vb. kategorilerde 15.000’ i aşkın ürün çeşidi ile müşterilerimize online olarak satış yapmaktadır. Seçkin ürün yelpazesi ve güçlü stoklarımızla her yerde size yardımcı olduğumuz için mutluluk duyuyoruz.

Facedermo dermokozmetikten, cilt bakım ürünlerine, medikal ürünlerden saç bakım ürünlerine kadar her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek markalarla dolu bir site. Ayrıca %100 orijinal ürün garantisi de veriyorlar. Avene, Bioderma, Burt's Bees, DCL; DDF, Dr Murad, La Roche Posay, Sally Hansen, Vichy ve Sebamed gibi bir çok markanın ürünlerine kolayca ulaşabileceğiniz gibi %80'e varan indirim fırsatlarını da yakalayacaksınız. Örneğin şu sıralar Sebamed ürünlerinde %52, Avene ürünlerinde %40 ve La Roche Posay ve Vichy ürünlerinde de %40 indirim var. Facedermo'nun sitesine gitmek için TIK


En çok hoşuma giden özellikleri ise hızları oldu. Öğleden sonra 4 gibi adresimi verdim firmaya ve ertesi sabah saat 11.30'da kapımı kargocu çaldı. Tebrikler Facedermo! Ayrıca müşteri memnuniyetini de çok önemseyen bir firma. Bana Vichy Purete Thermale 3 ü 1 Arada Cilt ve Göz Makyaj Temizleyici Süt göndereceklerini ve yorumlarımı merak ettiklerini söyledi firma yetkilileri. Başka bir isteğim olup olmadıklarını sorduklarında ise La Roche Posay'ın Effaclar Duosunu çok merak ettiğimi ve bir tane numune yollarlarsa çok memnun olacağımı belirttim. Fakat gelen kargoda tam 6 La Roche Posay Effaclar Duo numunesi ve La Roche Posay'ın Effaclar yüz temizleme jeli de gelmişti. Gerçekten çok kibar ve düşünceli bir firma. Kendilerine nazik hediyeleri için çok teşekkür ederim :) Ürünlerin yazıları da gelecek merak etmeyin sevgili takipçilerim :)
Merak edenler için Vichy Purete Thermale 3'ü 1 Arada Cilt ve Göz Makyaj Temizleyici Sütün fiyatı 29.95 Facedermo'da.

Sevgiler
Kırmızı Lale

22 Ocak 2014 Çarşamba

Takipçilerime Avene, Klorane, Elancyl ve Ducray ürünlerinde %50 indirim çeki:)

Herkese merhabaaa :)
Bugün sizlere çok güzel bir haberim vaar. Siz tatlı takipçilerime özel 7 gün boyunca geçerli Avene, Klorane, Elancyl ve Ducray ürünlerinde %50 indirim çekini Turuncukasa' da kullanabilirsiniz :)
Yapmanız gereken şey çok basit: Önce Turuncukasaya üye oluyorsunuz. Sepetinize istediğiniz bir Avene, Klorane, Elancyl ve Ducray ürününü ekliyorsunuz. Sepetinize tıkladığınızda altta yazan hediye çeki bölümüne kirmizilaleblog yazıyorsunuz ve hooop şu anda %30 indirimli olan bu markaların ürünlerinde size özel %50 indirim yapılmış oluyor :)


Örneğin birçok bloggerın vazgeçilmezi olan Avene Termal Sprey 50mlye Turuncukasanın siz sevgili takipçilerime özel yaptığı indirim sayesinde 6.75Tl gibi güzel bir fiyata sahip oluyorsunuz.
Bu güzel fırsatı siz sevgili takipçilerime sunduğu için Turuncu Kasa'ya sonsuz teşekkürler!
Ne bekliyorsunuz haydi herkes Turuncukasaya Kırmızı Lale'nin hediye çekini kullanmaya :)
Turuncukasa'nın sitesine gitmek için TIK

Sevgiler
Kırmızı Lale

Günün Ojesi #8

Herkese merhaba sevgili takipçilerim
Bugün sizlerle yılbaşında sürdüğüm ojelerimi paylaşacağım. Gecikmiş bir yazı oldu, affola :)
Yılbaşında malum bir çoğumuz ışıltıyı tercih ediyoruz gerek ojelerimizde gerekse kıyafetlerimizde. Ben de Flormar 313 numaralı siyah oje ve Flormar GL05 numaralı Glitter ojeyi tercih ettim. Umarım beğenirsiniz.


Flormar ojelerini normalde çok kalıcı olmadıkları için pek sevmem ama top coat olarak bu glitter ojeyi kullanınca kalıcılığı arttı ve çok güzel bir görüntü oluştu. Glitter oje renksiz bir oje, sadece içinde parıltıları var. Görüntüsü sizi aldatmasın ben de hem siyah hem de parıltılı bir oje olduğunu düşünerek almıştım çünkü.


Ben açıkçası çok sevdim bu oje kombinasyonunu. Özellikle gece çok şık duruyor ve ışıltılarına bayıldım.
Siz nasıl buldunuz? Herkese güzel günleeer

Sevgiler :)
Kırmızı Lale




21 Ocak 2014 Salı

Eşsiz meyve ve tatlı lezzetleri Essence Glossy dudak balmı ile dudaklarınızda

Dudaklar en leziz meyvelerin ve harika tatlıların kokularının karışımı essence glossy dudak balmı ile tanışıyor. Enfes kokularıyla Essence Glossy dudak balmı, kış soğuklarından dudakları koruyor, canlı renkleriyle dudaklara çekici bir ışıltı katıyor.


Kış geldi, soğukların etkisiyle dudaklar kurumaya ve çatlamaya başladı. Avrupa’nın en çok tercih edilen kozmetik markası essence, glossy dudak balmı ile kışın soğuklarına inat taze meyve tadını dudaklara getiriyor.

Yeni essence glossy dudak balmları canlandırıcı, hafif formülüyle dudakları nemlendiriyor. Büyüleyici parlak renkleri, meyve ve tatlıların harika karışımını dudaklara taşıyan kokusuyla şımartıyor.

Çilekli cheesecake, elmalı pay, kirazlı brownie, mangolu dondurma, böğürtlenli cupcake, naneli şeker lezzetlerini dudaklara taşıyan essence glossy dudak balmı, eşsiz tadı ve parlaklığıyla kış boyu vazgeçilmeziniz olacak.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 3,5 TL

*Bu bir basın bültenidir.

En Etkileyici Parfümler

Özgür, duru, romantik, baştan çıkarıcı… Tarzınız ne olursa olsun kısa bir araştırmayla hayalini kurduğunuz parfüme ulaşmanız an meselesi. Parfüm seçiminde notaların tene uyumu ve uyandırdığı duygular kadar şişe tasarımının etkileyici olması da önemli. Parfümünüz bir bütün olarak sizi yansıtmalı. Bu amaçla sizler için en etkileyici parfüm şişelerini derledik.

Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain La Petite Robe Noire, küçük siyah elbisenin fenomen hikayesiyle romantik aynı zamanda yaramaz ve baştan çıkarıcı kadınlara sesleniyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Paco Rabanne Invictus

Sizi erkeklerin yeni güçlü dünyasına çağıran Paco Rabanne Invictus’un tasarımı da kendisi gibi yenilmez!

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Marc Jacobs Daisy

Zamanında yaratıcı tasarımıyla FIFI ödüllerini de kazanan Marc Jacobs Daisy, senelere meydan okuyor ve orijinalliğini koruyor. Şişe tasarımı parfümün adı gibi papatya şeklinde ve çok renkli! Enerjik ve cesur kadınların seçimi Marc Jacobs Daisy, meyveli notalarıyla bağımlılık yaratıyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Roberto Cavalli Just Cavalli

Piton, cam ve metalin birleşimiyle hayat bulan tasarım, Cavalli erkeğinin baştan çıkarıcı karakterini ve tutkusunu yansıtıyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Flower in the Air

Flower in the Air, şişe tasarımında her detayın ne kadar önemli olduğunu gösteren bir diğer parfüm. Çiçeklerin özgürlüğünden esinlenen tasarım, kırmızının enerjisinden yararlanıyor ve kısalığıyla Flower by Kenzo ile arasındaki bağı vurguluyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Lolita Lempicka Feminine

Lolita Lempicka Feminine, elma şeklindeki tasarımı ve mor rengiyle masallar kadar tutkulu!

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

İçlerinden hiçbiri size göre değil mi? Ya da parfümünüzü değiştirmek mi istemiyorsunuz Hepsiburada’da 99,90 TL’den başlayan fiyatlarla alabileceğiniz yüzlerce parfüm modelini inceleyebilirsiniz veya kendi parfümünüzün Hepsiburada.com’daki fiyatına göz atabilirsiniz. Hepsiburada.com’daki parfümler için tıklayın. :)

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Clinique Dramatically Different Nemlendirici Jel Krem

Herkese merhaba
Bugün sizlere 2 ay önce şuradaki alışverişimde aldığım Clinique Drammatically Different Nemlendirici Jel Kremden bahsedeceğim. Bu jel krem yağlı ve çok yağlı ciltler için olanı. Yağlı bir cilde sahip olduğum için bu kremi tercih ettim. Bendeki 50mllik şişede. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve neredeyse yarılamış bulunmaktayım. Artık nemlendiriciyle ilgili yazı yazma vaktinin geldiğini düşündüm. Öncelikle bu ürünle ilgili Clinique'in sitesinde neler yazıyor onlara bir bakalım:
Yağsız nemlendirici cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlar. Clinique lider dermatologları tarafından geliştirilen formül, yanaklar rahat, t bölgesi yağlı olan ciltlerde ideal nem dengesini sağlar. Yağsız formül, cilt yumuşaklığını ve pürüzsüzlüğünü iyileştirir, cildin ideal duruma gelmesine yardımcı olur. 


20 Ocak 2014 Pazartesi

Ne Yedim, Ne İçtim? #1 Mrs Cupcake

Herkese mutlu haftalar
Yeni bir yazı dizisi başlatmaya karar verdim bugün. Gittiğim yerlerin genelde çok beğenilen lezzetlerini tatmaya çalışırım. Hazır yeni tatlar denerken bu deneyimlerimi de sizlerle paylaşayım diye düşündüm. Umarım beğenirsiniz bu yazı dizisini :)
İlk olarak çok merak ederek gittiğim Mrs Cupcake ile başlamak istiyorum. Mrs Cupcake Şişli Trump Towersta bulunuyor. Sahibi Şirin hanım Endüstri Mühendisliği mezunuymuş. Mrs Cupcake'in çok güzel bir hikayesi var. Okumak isteyenler şuraya bakabilir :)


19 Ocak 2014 Pazar

Mim #5- Cümle Tamamlama

Herkese merhabalaar :)
Makyajlı Kareler blogunun sahibi sevgili Çiğdem beni geçen ay mimlemişti fakat bir türlü vakit bulamamıştım, kendisinden çok özür diliyorum :( bu arada gectigimiz gunlerde Cigdem'in oglusu dunyaya geldi. Allah saglikli ve uzun omur versin :)
Bu seferki mimimizin ismi cümle tamamlama mimi. Çok edebi bir kişilik olmadığım için çok basit cümleler yazarsam affola şimdiden :)

1- Elimden gelse, tüm hastaları iyileştirir, bir anlığına da olsa onları mutlu ederdim.
2- Kendi kendimi kontrol etmekte pek zorlanmam.
3- Beni en çok kaygılandıran şey çok sevdiğim insanların bu dünyadan vakitsiz göçmeleri.
4-Hayatımın en kötü anı, 5 sene önce geçirdiğim ameliyat sonrası iyileşme dönemimdi.

5-Yalnızken bazen yaşadığım olayları kafamda evirip çevirip kuruyorum.
6-Nefret ettiğim, kötü niyetli insanlardır.
7-İşim ingilizce öğretmeni.
8-kadınlar/erkekler; kadınlar ilgi bekler derler hep ama erkekler de en az kadınlar kadar ilgi bekliyor.
9-Hayat, hiç aklınıza gelmeyen şeyleri bir anda gerçekleştirecek kadar sürprizlerle dolu.
10- Çocukken lunaparklardaki elma kurdundan çok korkardım.
11-Başkalarının zayıf tarafı sizin alay konunuz olmasın asla.
12-Yalan söylemek; kendini kandırmaktan başka bir şey değildir aslında.
13-Her şey kötü gittiği zaman, umutsuzluğa kapılmamalı ve "All is well" demeli bazen :)
14-Geceleri ailece film izliyoruz son zamanlarda.
15-Başkalarına göre ben, alınganın tekiyim.
16-Kurtulmak istediğim korku, rahatsızlığımın tekrarlaması.

17-Bazen düşünüyorum da, her şeyi niye bu kadar çok dert ediyorsun Ebru.
18-En çok utandığım şey, yersiz pot kırmak.
19-Keşke ben, geçen sene aldığım kiloları verebilsem artık.

20-Anlamıyorum, insanlar ne zaman bu kadar bencilleşti.

Ben de Sendeincel, Biricitinyeri, Özlemlekelebeketkisi ve BeautybySyln'i mimliyorum :)

18 Ocak 2014 Cumartesi

Alix Avien Shine Plus no: 600 oje


Merhaba herkese
Bugün sizlere yine #SYAfroditeventinde bizlere hediye edilen Alix Avien 600 numaralı siyah simli ojeden bahsedeceğim. Ojenin fırçası ve sürüşü güzel. Fakat en büyük eksisi sanırım renk vermemesi. 3 kat sürünce rengini veriyor tam anlamıyla.



Bu ilk katı

17 Ocak 2014 Cuma

Kryolan Bordo Ruj


Uzun bir aradan sonra herkese merhabaaa :)
#SYAfroditEventi'nde bizlere hediye edilen Kryolan marka bordo rujdan bahsedeceğim sizlere bugün. Yaklaşık 2 aydır makyaj çantamın vazgeçilmezi oldu bu ruj. Gerek rengi gerekse yapısı ile favori rujlarım arasındaki yerini aldı. 
Kryolan, bildiğiniz gibi tiyatro, sinema, televizyon gibi sahne makyajlarında kullanılan profesyonel makyaj firmalarından. Hayvanlar üzerinde test yapmaması da firmanın büyük bir artısı.



Resimde de gördüğünüz gibi çok şık metal görünümlü bir kaba sahip. En en güzel özelliklerinden birisi ise çantaya attığınızda kapağının kendiliğinden açılıp çantanızı mahvetme gibi bir tehlikesinin olmaması. Gerçekten sıkı bir kapağı var.