26 Kasım 2013 Salı

Bunu Blogumda Paylaşabilirim. Hürriyet Benim.

Hürriyet; gündeme dair cesur bir projeyle karşımızda. TBWA\ISTANBUL'un hazırladığı proje kısa zamanda oldukça ses getirdi. Din, dil, ırk, cinsiyet ayırt etmeden bireysel özgürlükleri konu alan projenin amacı Türkiye'nin dört bir yanından insanların hürriyetlerini dile getirmeleri ve seslerini duyurmaları...

Bu proje katılımcıların kendi hürriyetlerini anlatmaları için tasarlandı, katılımcılar videolarını oluştururken ilham versin diye de bir film hazırlandı.

Hürriyet, herkesi kendi hürriyet cümlelerini yazmaya ve hürriyet şarkılarını yaratmaya davet etti. Kullanıcılar içinde kendi fotoğraflarının da olduğu hürriyet filmleri yaratabiliyor ve bu filmleri sosyal medyada dilediğince paylaşabiliyor. Ayrıca seçtikleri mesaj ve fotoğraflarından oluşan bannerı hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanıyor. Kısaca proje tamamıyle interaktif bir proje olarak kurgulandı. www.hurriyetbenim.com üzerinden ilham verici videoyu seyredebilir, kendi video ve bannerınızı yaratabilirsiniz.

"Hürriyet Benim" filmi, daha TV’ye çıkmadan viral olarak sosyal medyada gösterildi ve çok kısa sürede yayılarak; sosyal medyada konuşulmaya ve paylaşılmaya başlandı. Kullanıcıların katkılarıyla yapılan klipleri Twitter'dan #hürriyetbenim hashtag'iyle takip edebilirsiniz.

Ben de kendi videomu oluşturdum ve benim için hürriyetin ne demek olduğunu anlattım. İzlemek için; http://hurriyetbenim.hurriyet.com.tr/video.aspx?k=IOQJEPXZDC1

Bir boomads advertorial içeriğidir.

23 Kasım 2013 Cumartesi

Mim #3

Herkese yeniden merhaba
Yaklasik bir hafta once Biricitinyeri blogunun sahibi sevgili Yasemin beni mimlemis. Tabii sinav, sunum, staj, is derken kafasini kasiyacak vakit bulamayan dalgin Ebru mail kutusuna dusen mim malini gormemiis ve az once gormus. Yasemin'e ozurlerimi ileterek tekrardan mim yazima basliyoruum :)

1-sonbaharda en sevdigin sey/seyler neler?
Kahvemi ve kitabimi alip cam kenarinda yagmuru izlemek. Tabii yurtta kalinca bunu sadece eve gidebildigim tatil zamanlarinda yapabiliyorum

2- sonbaharda en sevdigin kiyafet: kot pantolonum ve deri ceketim

3- sonbaharda makyaj trendin: toprak tonlari kesinlikle ve biraz da hafif isilti

4- sonbaharda en sevdigin yemek/ icecek: hic dusunmeden karnibahar. Biraz daha kis sebzesi karnibahar ama keske 4mevsim olsaa

5-sonbaharda baslayan tv dizilerinden en begendiklerin: yurtta kaldigim icin tv izleyemiyorum maalesef

6- sonbahar gelenegin: her sene birilerinden "kasimda ask baskadir" ve "remember remember the 5th of november" repliklerini duymak 

Cok eski bir mim oldugu icin muhtemelen herkes mim yazisi yazmistir. O yuzden henuz mimlenmemis ve mim yazisi yazmak isteyen herkesi mimliyoruum :)

Sevgiler
Ebru

Www.saatiniyarat.comdan saatim geldi

Herkese bu guzel cumartesi gununden gunaydinlar
Daha onceki yazilarimda da belirttigim kendi saatini tasarlayabildigin bir site olan www.saatiniyarat.com dan saatim geldi bu hafta. 


Oncelikle belirtmek istiyorum ki gercekten cok hizlilar. Bir gunde siparisim hazirlandi, kontrol edildi ve ertesi gun kargoya verildi. Teslimat subesi yanlis yazildigi icin iki gun sonra elime gecti saatim. Fakat bircok arkadasin 1 gunde eline gecmisti ki bu gercekten cok guzel bir sey. Ben kahverengi kayisli siparis etmistim saatimi. Ona uygun olarak secmistim kadrani ve rakamlari. Fakat siyah kayisli geldi. Ama yine de ben cok begendim ve cok icime sindi. 
Buradan oncelikle saatiniyarat yetkililerine, Sen de incel blogunun sahibi Sevinccigime ve Biricitinyeri blogunun sahibi Yasemincigime tesekkur ediyorum ve sabirsizlikla yarini bekliyorum :)
Yarin ne mi vaar? Takipte kalin ve bu sorunun cevabini ogreniin :)

Herkese kucak dolusu sevgiler
Ebru

19 Kasım 2013 Salı

Uzun ve Dogal Kirpikler icin Kas ve Kirpik Bakim Serumu

Uzun ve Doğal Kirpikler İçin…

 

EEOSE KAŞ VE KİRPİK BAKIM SERUMU…

 

 

Uzun ve doğal kirpiklere sahip olmanın sırrı çözüldü…Fransız Dermscan Laboratuarlarında yapılan son klinik çalışmalarda etkinliği bir kez daha kanıtlanan ÉEOSE Kaş ve KirpiBakım Serumu kendi doğal kirpiklerinizi hem güçlendiriyor hem de uzamasını sağlıyor.

Etkinliği ve güvenirliliği 5 ayrı klinik çalışma ile kanıtlananÉEOSE Kaş ve Kirpik Bakım Serumu 2. haftanın sonunda gözle görülür bir etki sağlıyor. 6. haftanın sonunda tam olarak sonuç alınan serum ile yıllardır beklediğiniz mucizeyi gerçeğe dönüşüyor.

Günde sadece bir kez sıvı bir eyeliner gibi sürülenÉEOSE serum, kirpik köklerine etki ederek 3’lü bir etki gösteriyor. ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu kısa kirpikleri uzatma, zayıf ve cılız kirpikleri güçlendirip kalınlaştırarak dolgunlaştırma ve yeni kirpik üretimini destekleyerek kirpik sayısını arttırıp kirpikleri gürleştirmeye yardımcı oluyor.

Son olarak Fransız Dermscan Laboratuarları’nda etkinliğikanıtlanan ÉEOSE, 2. haftanın sonunda kullanıcıların %68’inin kirpiklerinde uzama ve güçlenme sağladı.Kullanıcıların %95’i daha esnek ve %91’i dökülmeye karşı daha dirençli ve güçlü kirpiklere sahip olduklarını dile getirdi.

Etkileyici bakışlara sahip olmak için siz de hemen birÉEOSE alın…

Ürünün fiyatı 93 TL…











*Basin bultenidir

16 Kasım 2013 Cumartesi

Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe (YENİ)

Garnier’in "Skin Naturals" serisinin yeni çıkardığı nemlendiricilere hayran kalacaksınız. Her cilt tipini düşünüp farklı özellikte nemlendiriciler çıkartmış. Size tanıtacağım ürün karma ve yağlı ciltler için olanı.

Serinin diğer ürünleri:
- Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
- Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
- Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
- Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel
- Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon

Geçelim Garnier karmadan yağlıya olan ciltler için olan 24 saat nemlendirici matlaştırıcı kreme;

Ürünü yaklaşık bir hafta sabah-akşam kullandığınızda iddalarını fazlasıyla yerine getirdiğini göreceksiniz. Cildiniz karma ve yağlıysa ürün tam sizlik. Cildinizdeki yağlanmayı kontrol altına alacak, gün içerisinde T bölgenizdeki yağlanmayı önleyecek bir ürün.
  
Sadece karma ve yağlı ciltere özel olarak üretilmiş, içinde yeşil çay özleri bulunan bu nemlendirici cildinizi pürüssüzleştirir ve cilt renginizi eşitler. Sabah akşam devamlı kullandığınızda gözenekleri küçülttüğünü de göreceksiniz. Aynı zamanda sivilce ve akne yapmıyor.

Bir ay boyunca sabah akşam temiz cildinize uygulama yaptığınızda cildinizin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı olacak.

Ürün 50 ml ve fiyatı 14.99 tl. Fiyat performans açısından kıyasladığınızda verdiğiniz paranın karşılığını kuruşuna kadar aldığınızı göreceksiniz.
   
Ürün reklam filmini şuradan izleyebilirsiniz:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151901520884000

Sosyal Medya Hesapları: facebook.com/GarnierTR ve https://twitter.com/garnierturkiye

İçerik: kozmetikmeraklisi.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

15 Kasım 2013 Cuma

Saatini yaratmak ister misin?

Herkese merhabalar
Havalar yavas yavas sogumaya baslayarken ben de icinizi isitacak bir haberle karsinizdayim. Daha once de bahsetmistim ozel bir hediye arayisindayim bu aralar ve mukemmel bir hediye secenegi buldum. Kendi tasarladiginiz bir saatiniz olsun istemez misiniz? Ya da kendi tasarladiginiz ozel bir saati ozel birine hediye etmek? Eveet seslerini duyar gibiyim. O zaman www.saatiniyarat.com tam size gore. 

Siteye kolayca uye oluyorsunuz ve saatinizin seklinden kayis rengine, arka plan resminden rakamlarin sekline kadar her seyi kendiniz tasarliyorsunuz. Isterseniz kendi bilgisayarinizdan resim indirip hayatinizdaki en ozel insanlarin resimlerini saatinizde tasiyabilirsiniz. 

Oncelikle kendime asagidaki saati tasarladim. Erkek arkadasima da bir tane tasarlayip hediye etmeyi dusunuyorum. 


Ne dusunuyorsunuz begendiniz mi? :) ben hazir resimlerden kullandim ama siz istediginiz arka plani kullanip ozellestirebilirsiniz. Ne duruyorsunuz haydi www.saatiniyarat.com a :)

Sevgiler
Ebru

10 Kasım 2013 Pazar

Flormar Eyeliner Pen

Herkese merhabalar
Oncelikle Atamizi saygiyla anarak yazima baslamak istiyorum. Unutmadik, unutturmayacagiz. 

Bu yazimin konusuna gelecek olursak, bu bir inceleme yazisi. Flormar'in siyah Eyeliner kalemiyle ilgili goruslerimi paylasacagim. 


Kece uclu kalem eyelinerlardan. Surusu gayet kolay. Renk olarak da koyu bir siyah kivami var. Fiyatini su an net olarak hatirlamiyorum ama 10 tl civari olabilir. 


Sevmedigim ozelligi ise kaliciligi. Surdukten iki saat sonra bile eyelinerinizin silindigini ve hatta daha da kotusu dagildigini gorebilirsiniz. Hele ki yanlislikla gozunuzu ovusturursaniz yandiniz. 


Bir daha alirmiyim? ASLA. 
Avon'un bu tip bir kalem eyelinerini kullanmistim ve ondan da hic memnun kalmamistim. Hic kalici degildi ve rengi atiyordu gun sonunda. Benzer fiyata Golden Rose'un diplinerini alin daha rahat edersiniz. Ama biraz daha para vereyim daha kaliteli bir eyelinerim olsun derseniz kesinlikle Loreal'in carbon black eyelinerini oneririm. Tum gun zerre bulasmiyor. Hatta bazi sabahlar gozlerimi ovusturuyorum fakat hicbir silinme ya da dagilma belirtisi olmuyor. Kaliciligi da gayet guzel. Bahsettigim tum eyelinerlarla ilgili yazi yazacagim tek tek. 
Sevgiyle kalin
Kirmizi lale

8 Kasım 2013 Cuma

Çekiliş Kazandım!

Herkese merhaba
Vize döneminde olduğum için blogla çok fazla ilgilenemiyorum. Hepinize en içten özürlerimi iletiyorum. Şu yazımda belirtmiştim 2 adet çekiliş kazandığımı. Kargolarım elime geçti. Normalde çok şanslı değilimdir bu tip konularda ama sonunda şansımın dönmesine sevindim açıkçası. İlk kazandığım çekiliş Sevda'nın Dünyasının Otacı işbirliğiyle gerçekleştirdiği çekiliş oldu. Detaylar için TIK


Resimlerde de gördüğünüz gibi Otacı Bitki Özlü Şampuan, Saç Kremi ve Argan Serisinden El ve Tırnak Bakım Kremi kazandım. Bunların yanında Otacı bir jest yaparak birkaç numune de koymuş. Organik deyince akla ilk gelen firmalardan biri olan Otacı'nın ürünlerini severek kullanmaya başladım. 
Sevda'nın Dünyası blogunun sahibine ve Otacı'ya teşekkürlerimi iletiyorum! :)
Sevgiler
Kırmızı Lale

2 Kasım 2013 Cumartesi

Clinique Online Alisverisim

Herkese bu guzel cumartesi gununden merhaba
Bugun sizlere gecen yazilarimda bahsettigim online Clinique alisverisimi anlatacagim. Oncelikle araya hem haftasonu hem de 29 ekim girdigi icin siparisim biraz gecikmeli elime ulasti. Kutumdan cikanlara gelecek olursak: 


Pore Solutions Stay Matte Hydrator: Bu urunle ilgili cok fazla bir sey bulamadim bloglarda ama matlastirici istiyordum. Malum yagli cildim var ve yaklasik bir haftadir kullaniyorum. Etkisini sevdim. Surdugunuz andan itibaren parlama gidiyor. 5saat kadar kesinlikle parlama belirtisi olmadigini soyleyebilirim. Ki ben pudra kullanmiyorum matlastirmak icin cildimi. Tabii ilerleyen zamanlarda gorecegiz uzun sureli etkilerini. 


Drammatically Different Jel: Cildim yagli oldugu icin jel olanini aldim. Gercekten merak ettigim bir diger urundu. Henuz cok fazla kullanma sansim olmadi. Yeteri kadar kullandiktan sonra belirtecegim goruslerimi. 


Gelelim hediyelere ve testerlara. 
Bayrama ozel 150tl ve uzeri alisverislerde asagida resmini gordugunuz paketi hediye ediyorlardi. O zaman siparis vermedigime cok pisman olmustum. Sonra mail geldi ve kampanyanin 5kasima kadar uzatildigini ogrendim. Tabii ki dayanamayip hemen siparis verdim:)


Şik bir makyaj cantasi icinde geldi bu urunler: 
Clinique yuz temizleme jeli
High impact maskara 
Superdefense yuz kremi
Goz kremi
Allik
Parlatici


Bunlarin yaninda 2tester secme sansim vardi ve iki tane ruj sectim. 
Almost lipstick black honey: bakmayin oyle koyu gorundugune dudaga cok az bir renk ve isilti veriyor diye okudum pek çok blogda. Ama sanırım bu ruj da hediye edilecekler kutusuna gidecek hiç dokunulmadan. 

Buttershine lipstick mini in pink-a-boo: benim dudak rengime gore acik kaliyor ve yapay durdu bende. O yuzden anneme hediye edecegim. 


Son olarak da acnefree kampanya koduyla Acne Blemish Sivilce Karsiti Gunluk Bakim Deneme Seti geldi. Bayagi bir mini boy. Tahminen bir iki hafta kadar gider. Gunde bir defa kullaniyorum set olarak. Sadece tonigi gunde iki defa kullaniyorum. Gercekten temizliyor. Muhtemelen buyuk boyunu alacagim tonigin. 

Bir alisveris postunu daha boylece bitiriyorum. Bir sure kozmetik alisverisi yapmayacagim sanirim. Sadece bir lilakutu alacagim ama o da sayilmaz di mi :)

sevgiler 
Kirmizilale