30 Eylül 2013 Pazartesi

Tavsiye Kanali Dshopping Surprizi

Herkese merhaba
Son iki haftadir her yazar bu konuyla ilgili bir seyler yazdi biliyorum. Bir de benden dinleyin bakalim Tavsiye Kanalini ve Dshoppingi :)


Yaklasik uc dort aydir tavsiye melegiyim ve tavsiye kanalinin son surprizi Dshopping oldu. Cok şik bir kutuda geldi hediyelerim. İcinden cikanlara gelecek olursaak: 

*sirin bir ped kutusu
*dshopping brosurleri
*indirim cekleri



Brosuru inceledim ve gercekten cok sasirdim cunku Dshoppingde bu kadar cesitli urunlerin bulundugunu bilmiyordum. Fiyatlari da gayet uygun. Bir goz atin mutlaka derim. 
Tesekkurler Dshopping ve Tavsiye Kanali!

Sevgiyle kalin :)
Kirmizilale

29 Eylül 2013 Pazar

Neler yaptim ve Nerelerdeydim

Herkese merhaba
Yaklasik iki haftadir yazamadim. Cok sagolsunlar bazi takipcilerim nerelerde oldugumu ve iyi olup olmadigimi soran mailler ve yorumlar yazdilar. Bunun uzerine kisa bir yazi yazayim dedim. Bunu hem sizlerle ilgilenemedigim icin bir ozur yazisi olarak dusunun hem de biraz hayatimdan bahsettigim bir yazi olarak.
İstanbul'da oturuyorum ve ingilizce ogretmenligi son sinif ogrencisiyim. Kardesim de bu sene istanbul'da bir universiteyi kazandi ve bir haftam ona yurt bulmak ve onu yurda yerlestirmekle gecti. Umarim en kisa zamanda adapte olur İstanbul'daki yasama.
Sonrasinda ise erkek arkadasimla yazin son tatiline cikalim dedik ve Agva'ya gittik. İlk gun baya soguktu fakat sonraki gunler hava cok guzeldi ve guzel bir tatil yapmis olduk. Agva ile ilgili ayri bir post hazirlamak istiyorum. O yuzden her seyi burada soyleyip heyecani kacirmayayim :)
Tum bunlar disinda tabii okul basladi. Staja baslayacagim onumuzdeki hafta. Cilgin yogun bir donem beni bekliyor. Ayrica calisiyorum da. Yani yine aniden ortalardan kaybolursam bilin ki bir yerlerde elimde kartonlar, kagitlar ders plani hazirliyorumdur:)
İste boyle kizlar vakit ayiramadigim icin cok cok ozur dilerim sizlerden! En kisa zamanda telafi edecegim. Kendinize iyi bakin ve mutlu kalin!

Sevgiler
Kirmizilale

6 Eylül 2013 Cuma

Tester Aşkına!

Herkese merhaba
Gecen gun ard arda uc kere kargo geldi. Buyuk bir mutlulukla actim zarflari. Kargolar Otaci, Bioder ve Bioblastandi. 3firmaya da tesekkurlerimi iletiyorum. Oncelikle Otaci'dan bahsetmek istiyorum.

5 Eylül 2013 Perşembe

Gunun ojesi #5

Yine bir gunun ojesi postuyla karsinizdayim. Bugun daha sade bir tonu tercih ettim ve uzerine bir kat glitter oje surmek zorunda kaldim. Zorunda kaldim diyorum cunku dikkatsiz ben ojeyi iki kat surdukten sonra sacimi kuruttum ve isiyle bir suru toz yapisti tirnaklarima :)


Ojeyi nasil kurtaririm diye dusunurken rafta duran Pastel 315 glitter oje imdadima yetisti.
Devamını oku

4 Eylül 2013 Çarşamba

Gunun Ojesi #4

Herkese merhaba
Bir suredir yazamiyorum kusura bakmayin. Kardesimin universite kayitlari falan filan derken blogumu boslamak zorunda kaldim istemeyek de olsa. Ama merak etmeyin donusum muhtesem olacaak :)
Bugun size tam bir yaz rengi olan mint yesili ojelerimden bahsedecegim. 


Golden Rose 236 numarali ojeyi ve bir parmagima da Pastel 315 glitter ojeyi kullandim.
Devamını oku


2 kat Golden Rose'dan surdum. Tek kat ile renk belli olmuyordu. Pastel Glitter ojesense tek kat surdum. 


Glitter ojenin isikta hafif bir pariltisi var. ben sevdim ama cok belli olmuyor dedigim gibi. 


Ojelerin ikisi de kolay suruluyor ve kalici. Ben sevdim kisacasi. Bir gun nail art denemesi yapip sizlerle paylasmak dilegiyle :)

Sevgiler
Kirmizilaleblog@gmail.com

3 Eylül 2013 Salı

Sen Tarzını Paylaş, Veet Gardrobunu Yenilesin!

Hissettiği Gibi Giyinerek Tarzını Paylaşanlar, Veet'ten 500 TL veya 50 TL'lik Alışveriş Yapma Hakkı Kazanıyor

Kadınların giyim kararlarında öncelikle pürüzsüz bir cilde sahip olmanın ne kadar etkili olduğunu keşfeden Veet, 'Hissettiğin Gibi Giyin' sloganıyla yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında Veet kadınlarının Instagram veya Facebook'taki fotograflarıyla katılabilecekleri bir stil yarışması hayata geçiriliyor.

Kişilerin hissettikleri gibi giyinerek oluşturdukları günlük tarzlarını paylaşarak katılacakları yarışmada kazananlar gardroplarını yenilemek üzere alışveriş kuponları kazanyor. Veet'in yeni reklam yüzü Bade İşcil Süalp'in jüriliğini yapacağı yarışmada, Bade'nin seçeceği bir kişi her hafta 500 TL'lik alışveriş yapma hakkı kazanırken, en çok oy alan 10 kişi de 50 TL'lik alışveriş kuponu kazanıyor.

Kullanıcılar yarışmaya katılmak için hissettikleri gibi giyindikleri fotoğraflarını http://veetilehissettigingibigiyin.com/ adresinden bağlanarak veya www.facebook.com/veetturkiye'de yer alan uygulamaya girerek gönderecekler. Instagram'la yarışmaya katılmak için Instagram'a yüklediğiniz fotograflarda #hissettigingibigiyin hashtagini kullanmak gerekiyor. Kullanıcılar, Facebook albümlerinden  seçtiğiniz bir fotograf veya Instagram'daki hashtagli fotograflarını uygulamaya yükledikten sonra katılım formunu eksiksiz doldurarak ödül kazanma hakkı elde edecekler.

Her hafta yüklenen fotoğraflar arasından Bade İşçil'in seçeceği 1 kişiye 500 TL'lik alışveriş yapma hakkı hediye edilecek. Bunun yanı sıra her hafta fotoğrafları en çok oy alan 10 kişi 50 TL'lik alışveriş yapma hakkı ve yarışmada en çok oy veren 10 kişi Veet Hediye Sepeti kazanacaktır.

Bade İşçil Süalp'in reklam yüzü olduğu Veet, bu yarışma ile birlikte hem takipçileriyle aktif bir diyalog kuracak hem de hediyeleri ile onları mutlu edecek. http://veetilehissettigingibigiyin.com/ 'dan veya www.facebook.com/veetturkiye adresinden ulaşılabilecek yarışma 20 Ağustos 2013 tarihinde başlayıp 24 Eylül 2013 tarihinde sona erecektir.

Bir bumads advertorial içeriğidir.